Ratkaisun askeleita parempaan arkeen

Hämeenlinnassa ja verkossa ympäri Suomen

Nopeutunut ja monimutkaistunut arki kuormittaa meistä useimpia. Elämä myös haastaa meitä jatkuvasti erilaisin tapahtumin ja muutoksin. Elämän käännekohdissa, ylikierroksilla tai alavireisinä saatamme kadottaa arkemme suunnan ja merkityksen. Eteenpäin meneminen sekä valintojen ja päätösten teko voi tuntua mahdottomalta.

Lyhytterapiassa pysähdymme tutkimaan tilannetta uusista näkökulmista, kartoitamme vaikuttamisen mahdollisuuksia sekä suuntaamme eteenpäin sopivan kokoisin muutoksin askelin. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on luonteeltaan valmentavaa ja se sopii tueksi ihmisyyden haasteisiin elämänmuutoksista itsetuntemuksen kehittämiseen. Lyhytterapiaa toteutetaan joustavasti sinun tarpeesi mukaan. Käyntimäärät voivat vaihdella kertaterapiasta laajempaan, jopa 10 - 20 kerran prosessiin. Teen jokaisella tapaamisella parhaani auttaakseni sinua tilanteessasi, olipa se millainen tahansa.

Jokainen meistä ansaitsee tulla nähdyksi, hyväksytyksi ja ymmärretyksi. Minulle on sydämen asia voida olla avuksi silloin, kun apua tarvitaan. Lue asiakaskokemuksia lyhytterapiasta...

Olen mukana toteuttamassa myös työllisyyspalveluiden asiakkaille suunnattuja valmennuksia. Tarjolla on Hyvinvoinnin koutsi -valmennus hyvinvoinnin vahvistamiseen sekä Yrittäjän asenne -valmennus yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Lyhytterapian hinnat

RATKAISUKESKEINEN
LYHYTTERAPIA
Etätapaaminen
(verkko)
Lähitapaaminen
(Hauho)
Lähitapaaminen
luontoympäristössä (Aulanko)
45 minuuttia 55 € 55 € -
60 minuuttia 65 € 65 € 90 €
90 minuuttia - 85 € 110 €

Elina Lilja
lyhytterapeutti & työnohjaaja STOry

suuntana ratkaisut, voimavarat ja itsetuntemus

Vastaanottotilani löydät Hauhon kylältä. Palvelu pelaa joustavasti myös verkossa sekä luontoympäristössä Aulangolla.

Tapaan asiakkaita tiistaista lauantaihin, aikoja on tarjolla myös iltaisin.

Lyhytterapia-aikoja jopa huomiselle!

Lyhytterapeuttisi Hauholla ja etänä

Erityisosaamistani lyhytterapeuttina ovat jaksamisen ja palautumisen
tukeminen, itsetuntemuksen vahvistaminen, vuorovaikutuksen ja tunnetyöskentelyn teemat sekä elämänmuutosten työstäminen. Työskentelen paljon myös ahdistuneisuuden ja uupumuksen parissa sekä parisuhteiden ja uramuutosten parissa. Asiakkaisiini kuuluu niin yksilöasiakkaita, pariskuntia kuin työyhteisöjä. Toimin myös työnohjaajana, tukien ammatillista kasvua ja työyhteisöjen arkea.

Omaan pitkän taustan henkilöstö- ja koulutustehtävistä. Valmistuin ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin (sis. psykoterapeuttiset valmiudet) kaksivuotisista opinnoista vuonna 2020 ja parhaillaan opiskelen myös työnohjaajaksi. Jatkuva kehittyminen niin ammatillisesti kuin ihmisenä on minulle tärkeää, voidakseni parhaiten auttaa juuri sinua.

Toimin voimavaroja tukien sekä hyvää ja toimivaa vahvistaen. Koen että terapia voi tarjota myös sopivasti keveyttä ja huumoria, vaikka asiat ovat usein vakavia. Ratkaisukeskeisten työmenetelmien ja keskustelujen tukena käytän monipuolisia työmenetelmiä erilaisista lyhytterapiasuuntauksista, mindfulness- ja rentoutusharjoituksia sekä sovittaessa myös luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntävää Metsämieli-menetelmää.