Yrittäjän asenne -valmennus

Rohkeusloikkasi kohti toiminimi- tai kevytyrittäjyyttä

Mielen liekin Yrittäjän asenne -valmennus on suunnattu erityisesti sinulle, joka pohdit toiminimiyritystä tai kevytyrittäjyyden aloittamista. Olen itse kulkenut saman polun ja ryhtynyt yrittäjäksi uuvuttuani palkansaajana työelämän ylivoimaisiin vaatimuksiin lähes kahden vuosikymmenen jälkeen. Nykyinen arkeni on arvolähtöistä ja leppoisaa kahden pienyrittäjän taloudessa. Saan tehdä sitä mitä rakastan ja täyttää työkalenterini omat voimavarani huomioiden. Haluan tehdä työni hyvin - niin että voin saapua aitona, läsnäolevana ja myötätuntoisena jokaiseen asiakaskohtaamiseen.

Erityisesti yrittäjyyden alkuaikoina erilaisten asiantuntijoiden tuki oli itselleni tärkeää, jotta rohkaistuin ja heräsin huomaamaan vahvuuteni ja mahdollisuuteni.

Nyt on minun vuoroni auttaa sinua!

Sinustako yrittäjä?

Taloudellinen riski ja yrittäjyyteen liittyvät vastuut sekä byrokratia voivat tuntua pelottavilta. Samalla yrittäjyys tuo vapauden tehdä sinun näköistäsi työtä, omien arvojesi mukaisella tavalla. Pienyrittäjän ajankäyttö ja jaksaminen ovat myös monilla mielen päällä. Yrittäjän asenne -valmennuksen aikana etsimme yhdessä vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Miltä näyttää arvoisesi arki?
  • Mikä sinua motivoi?
  • Mitkä henkilökohtaiset ja ammatilliset vahvuutesi tukevat yrittäjyyttä?
  • Millaista muutosta tarvitset ajatus- ja toimintamalleihisi?
  • Millaiset ovat sinulle sopivat askeleet kohti yrittäjyyttä?
  • Millaisia haasteita on odotettavissa ja miten kohtaan ne?
  • Miten hyödynnät erilaisia verkostoja?
  • Mistä saat apua ja tukea yrittäjyyden polulla?

Visio, askeleet, rohkeus. Siinä kaikki mitä tarvitaan.
Hyppää siis mukaan valmennukseen!

Lisätietoa palvelusta

Yrittäjän asenne -palvelu on henkilökohtainen valmennuskokonaisuus, joka on tarkoitettu yrittäjyyttä harkitsevalle työttömälle työnhakijalle tai haastavassa työmarkkina-asemassa olevalle. Palvelu perustuu Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalveluiden määrittelemään palvelukuvaukseen ja sen maksaa asuinkuntasi: Hämeenlinna, Hattula tai Janakkala.

Valmennuksen kesto on yhteensä 8 tuntia 4 viikon aikana. Tapaamiset toteutetaan Mielen liekin tiloissa Hauholla tai luontoympäristössä Aulangolla. Erikseen sovittaessa tapaamisia voidaan järjestää osittain etänä.

Elina Lilja
työnohjaaja & lyhytterapeutti

suuntana ratkaisut, voimavarat ja itsetuntemus

Puh. 040-503 3154
mielenliekki@gmail.com