Palautumisen palveluita

Hämeenlinnan seudulla

Palautuneen ihmisen olo on hyvä, myönteinen ja kykenevä. Arjen vaihtelevat tilanteet vaativat psyykkisiä ja fyysisiä voimavaroja, joita omassa arjessamme myös parhaamme mukaan lataamme. Kun ylikuormitumme tai alipalaudumme, saatamme kokea arkemme selviytymistaisteluksi erilaisten vaatimusten kanssa.

Selviytymistilan yläpuolelle päästessämme voidaan puhua palautumisesta. Palautuessa voimavaroja alkaa kerääntyä varastoon ja arki tuntuu tasapainoiselta. Voimavarojen ja kuormituksen tasapaino kestää ja joustaa elämäntilanteiden mukaan. Meidän on mahdollista säädellä vireystilaamme, koemme kiinnostusta asioihin ja toisiin ihmisiin. Meidän on myös helppoa viettää aikaa itsemme kanssa.

Monipuolisilla palautumisen palveluilla autamme asiakkaitamme matkalla latautumisesta palautumiseen. Tarjolla on yksilö- ja ryhmämuotoista ohjausta, työpajatyyppisiä luentoja sekä monia mielenkiintoisia lajeja kehon ja mielen tasapainottamiseen. Palvelumme kruunaa ammattitaitoinen, iloinen ja läsnäoleva ohjaus.

Lue asiakaskokemuksia palautumisohjauksista...

Palautumisen ohjaus ja valmennus

Valmennustyyppinen työskentely palautumisen oivallusten äärellä sopii niin yksilötyöskentelyyn kuin ryhmille. Palautumisen ohjauksessa kartoitamme tilannetta, keskustelemme ja kokeilemme yhdessä erilaisia kehomielen rentoutus- ja palautumisharjoitteita. Kokonaisuus rakentuu toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Ohjauksen laajuus voi vaihdella kertatapaamisesta pidempään työskentelyyn.

Yksityishenkilöt - tutustu ja varaa:

Yritykset ja järjestöt - pyydä tarjous:

Palautumisen ohjaustunnit

Palautumista tukevat ohjaustunnit ovat suosittu ratkaisu niin yritysten, järjestöjen kuin yksityishenkilöidenkin virkistymis- ja hyvinvointihetkiin, joko säännöllisinä tunteina tai kertaluontoisina kokeiluina. Yhdessä koetut harjoitteet auttavat löytämään keinoja kiireen katkaisuun ja kestävään keho-mielen arkeen. Palautumisohjaukset kehittävät myös tärkeänä arjen ja työelämän taitona pidettyä itsetuntemusta.

Palautumisen lajiemme lyhyet kuvaukset sekä hintatiedot löydät alta. Ohjaukset suunnitellaan aina tilaajan toiveet huomioiden, tarvittaessa eri lajeja sopivasti yhdistellen. Toteutamme myös työpajatyyppisiä luentoja ryhmille!

Yksityishenkilöt

Yritykset ja järjestöt

Palautumisen ohjaustuntien hinnat Yksityishenkilöt (max. 4 hlö) Yritykset ja järjestöt
Asahi 80 € + matkat alk. 170 € + alv
Mindfulness ja rentoutus 80 € + matkat alk. 170 € + alv
Palautumisohjelma PRO™ 80 € + matkat alk. 170 € + alv
Metsämieli 120 € + matkat alk. 220 € + alv
Yin-jooga 80 € + matkat alk. 190 € + alv

Palautumisen lajit

Asahi

Asahi on erityisesti niska-hartiaseudulle ja selän alueelle keskittyvää kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Helpot, seisaaltaan tehtävät liikesarjat toteutetaan rauhallisesti hengityksen rytmissä, omaa kehoa kuunnellen. Niveliä notkistava ja arjen kuormituksesta palauttavaa lempeää terveysliikuntaa, joka sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Sopii sisätiloihin ja ulos luontoon!

Lisätietoa asahista...

Mindfulness ja rentoutus

Mindfulness- ja rentoutustunti on kokonaisvaltainen palautumistuokio. Ohjatut hengitys- ja mielikuvaharjoitukset sekä oman kehon ja mielen kuuntelu auttavat asettumaan tähän hetkeen. Tietoisen läsnäolon taidot vahvistavat palautumista ja tasapainoista arkea. Sopii sisätiloihin, luontorentoutukseen valitse Metsämieli!

Lisätietoa mindfulnessista ja rentoutumisesta...

Palautumisohjelma PRO™

Aktiivisia liike- ja rentoutusohjelmia, joiden avulla havainnoidaan liikettä kehossa. Neurotieteeseen ja kehoterapeuttisiin menetelmiin perustuvien ohjelmien tavoitteena on vahvistaa kehotietoisuutta ja palauttaa kehon luonnollisia toimintamalleja sekä voimavaroja. Ohjauksen aikana musiikki ja rytmi tukevat kehon luonnollista vapaata liikettä.

Metsämieli

Ohjattu hyvinvointituokio luontoympäristössä vahvistaa voimavaroja ja palautumista. Laskeudumme luonnon inspiroimaan läsnäoloon, kohdaten samalla myös itsemme. Metsämieli muotoutuu monenlaisiksi kokonaisuuksiksi eri ikäisille kohderyhmille. Sopii sisätiloihin ja ulos luontoon!

Lisätietoa Metsämielestä...

Yin-jooga

Yin-joogatunti on nautinnollinen mahdollisuus levätä ja palautua arkikiireistä. Yin-joogan helpot ja lempeät asennot helpottavat kireyksiä niin kehossa kuin mielessä. Yin-joogan asennot tuetaan mukaviksi, jotta niissä olisi mahdollisimman mukava olla. Yin-jooga sopii kaiken ikäisille ja -kokoisille, ilman notkeusvaatimuksia! Sopii sisätiloihin, luontojoogaksi valitse Asahi!

Lisätietoa yin-joogasta...