Ilmoittautumislomake

Metsämieli-peruskurssi, verkossa ja sinun lähimetsässäsi

Verkkokurssin hinta: 75 e

Metsämieli-peruskurssi on tarkoitettu luonnon hyvinvointivaikutuksista ja mielentaitoharjoituksista kiinnostuneille. Peruskurssilta saat eväitä arkisiin hyvinvointitaitoihin lähiluonnon keinoin - itsetuntemuksen ja voimavarojen vahvistumista sekä palautumisen ja virkistymisen työkaluja. Metsämieli-peruskurssi on lempeä tapa kohti tavoitteellista hyvinvointia.

Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia, oma kiinnostus riittää. Kurssi ei anna pätevyyttä toimia Metsämieli- vetäjänä tai ohjaajana, mutta antaa halukkaille valmiuksia jatkokoulutuksiin hakeutumiseksi.

Kurssin aloitusluennolla tapaamme kasvotusten verkossa, tutustuen Metsämieli-menetelmän perusteisiin ja luonnon hyvinvointivaikutuksiin. Kurssin edetessä pääset kokeilemaan etäohjatusti omassa lähimetsässäsi luonnon inspiroimia virkistys-, rentoutus- ja hyvän olon harjoitteita. Ohjattuja metsähetkiä toteutat tallenteilta joustavasti itsellesi sopivina ajankohtina, niin usein kuin haluat.

Saat käyttöösi kattavan valikoiman Metsämieli-harjoitteita omatoimiseen harjoitteluun sekä ohjeistuksen, jonka pohjalta kokoat omaan arkeesi sopivan Metsämieli-harjoitussuunnitelman. Kurssin suorittamisesta saat todistuksen.

Lue peruskurssille osallistuneiden kokemuksia:
https://www.mielenliekki.fi/peruskurssi..
Valitse kurssi*

Ilmoittajan tiedot

Nimi*
Yritys tai yhteisö
Katuosoite*
Postinumero ja toimipaikka*
Puhelin*
Sähköposti*
Lisätietoja esim. laskutusta varten
Tarjouskoodi
Haluan vastaanottaa Mielen liekin uutiskirjeitä ja tarjouksia.
*Olen tutustunut varaus- ja peruutusehtoihin.
Peruutusehdot
https://www.mielenliekki.fi/peruutusehd..

Varmista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt pakolliset kentät. Onnistuneen lomakkeen lähetyksen päätteeksi näet näytöllä Kiitos ilmoittautumisestasi -viestin.