Yrittäjien palautumis- ja voimavararyhmä Hauholla

Siis mikä?

Nyt on tarjolla yrittäjän arkea ravitsevia käytännön eväitä!

Kyseessä on yrittäjille suunnattu työnohjauksellinen ryhmä, jonka pääpaino on työssä jaksamisen tukeminen. Tapaamiset koostuvat ohjatuista keskusteluista sekä voimavaroja ja palautumista vahvistavista toiminnallisista harjoitteista. Sisältö kootaan täysin ryhmäläisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Ryhmäläiset haastatellaan lyhyesti ennen aloitusta, jotta jokainen saisi ryhmästä parhaan mahdollisen hyödyn. Mukaan otetaan 6 osallistujaa, minimimäärä ryhmän toteuttamiseen on 4 henkilöä. Ryhmä pysyy samana koko kevätkauden.

Jaa milloin?

Kevätkauden aikana ryhmä kokoontuu yhteensä 4 kertaa:

  • ke 21.2.2024 klo 16 - 18
  • ke 20.3.2024 klo 16 - 18
  • ke 17.4.2024 klo 16 - 18
  • ke 15.5.2024 klo 16 - 18

Tapaamispaikka: Oma Holvi Hauhon kirkonkylällä (Hauhontie 17).

No mitä maksaa?

Koko kevätkauden hinta on vain 195 € + alv. Hinta sisältää teetarjoilut. Lasku on mahdollista jakaa kahteen osaan.

Hauhon yrittäjien ja Hauhon Mtk:n jäsenille osallistuminen on ilmainen! Osallistumista tuetaan Leader-rahoituksella kaksivuotisessa Yrittäjien hyvinvointihankkeessa.

Ryhmäläiset saavat myös koko kalenterivuoden ajan 20 % alennuksen yksilötyönohjauksista.

Niin mutku...

On liian kiire, työt painaa päälle, ei pysty sitoutumaan, rahaakaan ei olisi laittaa ylimääräiseen. Tiedän, tiedän... Meidän perhe pyörii kahden yrittäjän voimin, joten tämä on tuttua huttua. Siksi teen parhaani, että työnohjausryhmä palvelee juuri sinua ja saat arvokkaalle ajallesi ja rahallesi vastinetta.

Usko pois, sitä kuuluisaa "parempaa hetkeä" ei tule koskaan. Jospa laitat selitykset sivuun ja valitset panostaa itseesi! Olet yrityksesi tärkein tyyppi! Hyvinvoiva yrittäjä saa asiakkaankin hymyilemään. Sitä kautta työnohjausryhmään osallistuminen voi piankin näkyä plussana viivan alla! Tavoitteena siis on, että ryhmään osallistuminen maksaisi käytännössä itsensä takaisin. Miltä kuulostaa?

Uusia ryhmiä suunnitteilla Hauholla ja Hämeenlinnan ytimessä! Ota yhteyttä jos kiinnostuit.

Elina Lilja
työnohjaaja & lyhytterapeutti

suuntana ratkaisut, voimavarat ja itsetuntemus

Puh. 040-503 3154
mielenliekki@gmail.com