Tukea kasvun ja
muutoksen matkallasi

Hauholla ja verkossa ympäri Suomen

Nopeutunut ja monimutkaistunut arki kuormittaa meistä useimpia. Elämä myös haastaa meitä jatkuvasti erilaisin tapahtumin ja muutoksin. Vaikeassa tilanteessa eteenpäin meneminen sekä valintojen ja päätösten teko voi tuntua mahdottomalta.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on luonteeltaan valmentavaa ja se sopii tueksi monenlaisiin haasteisiin elämänkriiseistä itsetunnon kehittämiseen. Lyhytterapiassa voidaan työskennellä myös tunteiden tai täsmällisten tavoitteiden parissa. Moni hyötyykin ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta erilaisten hyvinvointi- ja elämäntapamuutosten yhteydessä. Maltilliset tavoitteet, sopivan kokoiset, oman näköiset muutoksen askeleet sekä ammattilaisen tuki ovat erinomainen pohja onnistumiselle.

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneesta lyhytterapiasta hyödyt pieninäkin annoksina. Jo yksittäinen tapaaminen vahvistaa askeleitasi kohti toivomaasi suuntaa. Useampi tapaaminen mahdollistaa työskentelyn erilaisista näkökulmista, menneisyyden muodostamien uskomusten ja ajattelutapojen ravistelua sekä toimintapojen uudistamista. Samalla vahvistuvat voimavarat, arjen tasapaino sekä resilienssi.

Lue asiakkaiden kokemuksia lyhytterapiasta.

Terapeutille jonottamatta

Olipa tilanteesi millainen tahansa, olen tässä sinua varten.

Lyhytterapeutin vastaanottoni palvelee Hämeenlinnassa Hauhon kylällä sekä verkossa tiistaista lauantaihin, tarjolla myös ilta-aikoja.

Ajat varataan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Joustavien terapiaprosessien vuoksi jonoja ei ole.

Elina Lilja
ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
työnohjaaja

Lyhytterapian hinnat

  • 45 minuuttia / 55 €
  • 60 minuuttia / 65 €
  • 90 minuuttia / 85 €

Lyhytterapeuttisi Hauholla ja etänä

Erityisosaamistani lyhytterapeuttina ovat jaksamisen ja palautumisen
tukeminen, itsetunnon kohottaminen, vuorovaikutuksen ja tunnetyöskentelyn teemat sekä elämänmuutosten työstäminen. Työskentelen paljon myös ahdistuneisuuden ja uupumuksen parissa sekä parisuhteiden ja uramuutosten parissa. Asiakkaisiini kuuluu niin yksilöasiakkaita, pariskuntia kuin työyhteisöjä. Toimin myös työnohjaajana, tukien ammatillista kasvua ja työyhteisöjen arkea.

Omaan pitkän taustan henkilöstö- ja koulutustehtävistä. Valmistuin ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin kaksivuotisista opinnoista vuonna 2020 ja parhaillaan opiskelen myös työnohjaajaksi. Jatkuva kehittyminen niin ammatillisesti kuin ihmisenä on minulle tärkeää, voidakseni parhaiten auttaa juuri sinua.

Toimin voimavaroja tukien sekä hyvää ja toimivaa vahvistaen. Koen että terapia voi tarjota myös sopivasti keveyttä ja huumoria, vaikka asiat ovat usein vakavia. Ratkaisukeskeisten työmenetelmien ja keskustelujen tukena käytän monipuolisia työtapoja useista terapiasuuntauksista, mindfulness- ja rentoutusharjoituksia sekä sovittaessa myös luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntävää Metsämieli-menetelmää.