Tukea elämän muutostilanteisiin

Hauholla ja verkossa ympäri Suomen

Nopeutunut ja monimutkaistunut arki kuormittaa meistä useimpia. Elämä myös haastaa meitä jatkuvasti erilaisin muutoksin. Muutos voi olla toivottu tai ilmestyä pyytämättä ja yllättäen. Haastavissa muutostilanteissa eteenpäin meneminen sekä valintojen ja päätösten teko voi tuntua vaikealta.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tukee sinua muutoksen käynnistymisessä, auttaa motivaation muodostamisessa sekä selkeyttää muutokseen liittyviä tunteita ja merkityksiä. Samalla huolehdit mielesi hyvinvoinnista ja resilienssistä, vahvistaen voimavarojasi ja kehittäen itsetuntemustasi. Moni hyötyy lyhytterapiasta myös erilaisten hyvinvointi- ja elämäntapamuutosten yhteydessä. Maltilliset tavoitteet, sopivan kokoiset, oman näköiset muutoksen askeleet sekä ammattilaisen tuki ovat erinomainen pohja onnistumiselle.

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneesta lyhytterapiasta hyödyt pieninäkin annoksina. Jo yksittäinen tapaaminen vahvistaa askeleitasi kohti toivottua suuntaa. Muutama tapaaminen auttaa tilanteesi monipuolista tutkiskelua, avartaen näkökulmiasi sekä vahvistaen uusia ajattelutapoja ja toimintamalleja.

Olipa tilanteesi suunniteltu tai yllättävä, muutostavoitteesi suuri tai pieni, paras hetki käynnistää hyvän olon kipinöinti, on juuri nyt!

Terapeutille jonottamatta

Lyhytterapeutin vastaanottoni palvelee Hämeenlinnassa Hauhon kylällä sekä verkossa tiistaista lauantaihin, tarjolla myös ilta-aikoja.

Joustavien terapiaprosessien vuoksi jonoja ei ole, vaan ajat varataan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Lue asiakkaiden kokemuksia lyhytterapiasta.

Hinnat

  • 45 minuuttia / 49 € (1.12.2022 alk. 55 €)
  • 60 minuuttia / 59 € (1.12.2022 alk. 65 €)
  • 90 minuuttia / 79 € (1.12.2022 alk. 85 €)

Lyhytterapeuttisi Hauholla ja etänä

Erityisosaamistani lyhytterapeuttina ovat jaksamisen ja palautumisen
tukeminen, kriisi- ja muutostilanteet, ahdistuneisuus, masentuneisuus, stressi,
uupumus, parisuhteet, vuorovaikutus- ja tunnetyöskentely, kehon ja mielen
hyvinvointi sekä uramuutokset. Työskentelen yksilöasiakkaiden, pariskuntien sekä työyhteisöjen kanssa.

Omaan pitkän taustan henkilöstö- ja koulutustehtävistä. Ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin kaksivuotiset opinnot olen suorittanut Helsingin Psykoterapiainstituutissa. Opiskelen aktiivisesti ja hankin jatkuvasti lisää tietoa ja uusia ammatillisia näkökulmia voidakseni auttaa juuri sinua. Opiskelen parhaillaan myös työnohjaajaksi Muurlan Opistossa (2022 - 2024).

Toimin voimavaroja tukien sekä hyvää ja toimivaa vahvistaen. Koen että terapia voi tarjota myös keveyttä ja sopivaa huumoria, vaikka asiat ovat usein vakavia. Ratkaisukeskeisten työmenetelmien ja keskustelujen tukena käytän monipuolisia työtapoja useista terapiasuuntauksista, mindfulness- ja rentoutusharjoituksia sekä luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntävää Metsämieli-menetelmää.