Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa

Hauholla ja verkossa ympäri Suomen

Arjessa voimavarat vaihtelevat niin oman sisäisen tilasi kuin ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. Pitkittynyt stressi, jatkuvat huoliajatukset ja palautumisen vaikeus ovat usein merkkejä siitä, että voimavaroja kuluu enemmän kuin niitä muodostuu.

Haastavassa elämänvaiheessa on tärkeää päästä nopeasti tarkastelemaan ja purkamaan tilannetta ja sen aiheuttamaa ylikuormitusta. Matalan kynnyksen keskusteluapuna toimiva lyhytterapeutti auttaa ja tukee muutoksen käynnistymisessä. Lyhytterapiasta voit saada toimivaa ensiapua myös odottaessasi Kelan tukeman psykoterapian alkamista.

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneesta lyhytterapiasta hyödyt pieninäkin annoksina. Yksittäinenkin tapaaminen voi auttaa valitsemaan juuri oikeat avaimet kohti toivottua muutosta. Jo muutama tapaaminen edistää tilanteesi avointa tutkiskelua, vahvistaen omaa voimaasi sekä avartaen ajattelu- ja toimintamallejasi. Mielen hyvinvoinnista ja resilienssistä huolehtiminen ovat arvokkaita lahjoja itsellesi. Voimavaroja voit kerryttää varastoon myös silloin, kun arki on tasaista ja elämä mallillaan.

Paras hetki käynnistää hyvän olon kipinöinti, on juuri nyt!

Terapeutille jonottamatta

Lyhytterapeutin vastaanottoni palvelee Hämeenlinnassa Hauhon kylällä sekä verkossa tiistaista lauantaihin, tarjolla myös ilta-aikoja.

Joustavien terapiaprosessien vuoksi jonoja ei ole, vaan ajat varataan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Hinnat

  • 45 minuuttia / 49 €
  • 60 minuuttia / 59 €
  • 90 minuuttia / 79 €

Lyhytterapeuttisi Hauholla ja etänä

Erityisosaamistani lyhytterapeuttina ovat jaksamisen ja palautumisen
tukeminen, kriisi- ja muutostilanteet, ahdistuneisuus, masentuneisuus, stressi,
uupumus, parisuhteet, vuorovaikutus- ja tunnetyöskentely, kehon ja mielen
hyvinvointi sekä uramuutokset. Työskentelen yksilöasiakkaiden, pariskuntien sekä työyhteisöjen kanssa.

Omaan pitkän taustan henkilöstö- ja koulutustehtävistä. Ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin kaksivuotiset opinnot olen suorittanut Helsingin Psykoterapiainstituutissa. Opiskelen aktiivisesti ja hankin jatkuvasti lisää tietoa ja uusia ammatillisia näkökulmia voidakseni auttaa juuri sinua. Opiskelen parhaillaan myös työnohjaajaksi Muurlan Opistossa (2022 - 2024).

Toimin voimavaroja tukien sekä hyvää ja toimivaa vahvistaen. Koen että terapia voi tarjota myös keveyttä ja sopivaa huumoria, vaikka asiat ovat usein vakavia. Ratkaisukeskeisten työmenetelmien ja keskustelujen tukena käytän monipuolisia työtapoja useista terapiasuuntauksista, mindfulness- ja rentoutusharjoituksia sekä luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntävää Metsämieli-menetelmää.