Lyhytterapiaa

Hauholla ja etänä ympäri Suomen

Arjessa voimavarat vaihtelevat niin oman sisäisen tilasi kuin ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. Pitkittynyt stressi, jatkuvat huoliajatukset ja palautumisen vaikeus ovat usein merkkejä siitä, että voimavaroja kuluu enemmän kuin niitä muodostuu.

Haastavassa elämänvaiheessa on tärkeää päästä nopeasti tarkastelemaan ja purkamaan tilannetta ja sen aiheuttamaa ylikuormitusta. Matalan kynnyksen keskusteluapuna toimiva lyhytterapeutti auttaa ja tukee muutoksen käynnistymisessä. Lyhytterapiasta voit saada toimivaa ensiapua myös odottaessasi Kelan tukeman psykoterapian alkamista.

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneesta lyhytterapiasta hyödyt pieninäkin annoksina. Yksittäinenkin tapaaminen voi auttaa valitsemaan juuri oikeat avaimet kohti toivottua muutosta. Jo muutama tapaaminen auttaa itsesi ja tilanteesi avoimessa tutkiskelussa, vahvistaen omaa voimaasi sekä avartaen ajattelu- ja toimintamallejasi. Mielen hyvinvoinnista ja resilienssistä huolehtiminen ovat arvokkaita lahjoja itsellesi. Voimavaroja voit kerryttää varastoon myös silloin, kun arki on tasaista ja kaikki on hyvin.

Käynnistä hyvän olon kipinöinti tutustumalla lyhytterapeuttiisi!

Varaa aika

Lyhytterapeutin vastaanottoni palvelee Hauholla ja etänä tiistaista lauantaihin, sovittaessa myös ilta-aikoja.

Varaukset puhelimitse tai ajanvarausjärjestelmän kautta:

puh. 040-503 3154

Hinnat

  • 45 minuuttia / 45 €
  • 60 minuuttia / 55 €
  • 90 minuuttia / 75 €

Lyhytterapeuttisi Hauholla ja etänä

Lyhytterapeuttina olen suuntautunut erityisesti uupuneisuuteen, stressikierteen ja ahdistuksen työstämiseen, itsetunnon ja itsetuntemuksen vahvistamiseen sekä tukemiseen elämän erilaisissa vastoinkäymisissä. Toimin voimavaroja tukien sekä hyvää ja toimivaa vahvistaen.

Omaan pitkän taustan henkilöstö- ja koulutustehtävistä. Ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin kaksivuotiset opinnot olen suorittanut Helsingin Psykoterapiainstituutissa.

Ratkaisukeskeisten työmenetelmien ja keskustelujen tukena käytän työskentelyssä tilanteeseen sopivia monipuolisia työtapoja useista terapiasuuntauksista, oivalluttavia korttisarjoja, itsen äärelle johdattavia mindfulness- ja rentoutusharjoituksia sekä sovittaessa myös kehollisia harjoitteita, terapeuttista yin-joogaa sekä voimaannuttavaa Metsämieltä.

Avoin ja luottamuksellinen yhteistyösuhde on toimivan terapian ydin. Kun etsit keskusteluapua, on tärkeää että sinulle tulee auttajasta lämminhenkinen ja hyvä tunne. Tarjoan sinulle veloituksettoman 45 minuutin tutustumiskerran, jonka aikana voit arvioida, olenko oikea henkilö auttamaan juuri sinua.