Varaus- ja peruutusehdot

Metsämieli-koulutukset

Mielen liekki noudattaa Metsämieli-koulutusten myynnissä seuraavia varaus- ja peruutusehtoja.

Ilmoittautuminen

Metsämieli-koulutuksiin voi ilmoittautua vain täysi-ikäinen henkilö. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella verkkosivujen kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Vetäjä- ja ohjaajakoulutuksiin liittyy pääsyvaatimuksia, joiden täyttyminen todennetaan lomakkeelle täydennetyn hakemustekstin perusteella.

Ilmoittautumisesta asiakas saa vahvistuksen sähköpostitse kolmen arkipäivän kuluessa.

Maksaminen

Metsämieli-koulutuksista lähetetään etukäteen lasku ensisijaisesti sähköpostitse tai pyydettäessä verkkolaskuna. Laskulla veloitetaan myös mahdolliset koulutuspäivien ruokatarjoilut. Laskun maksuaika on 14 päivää, kuitenkin siten että laskun tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkamista.

Mielen liekillä on oikeus peruuttaa osallistuminen, mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Peruuttaminen

Koulutuksiin ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos koulutukseen osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, on osallistujalla velvollisuus maksaa 50 % koulutuksen hinnasta sekä mahdolliset maksulliset ruokailut täysimääräisesti.

Ilmoittautuneella on oikeus lähettää tilalleen toinen henkilö, jos hän on itse estynyt saapumaan koulutukseen. Tällöin myös tilalle lähetetyn henkilön tulee täyttää koulutuksen mahdolliset pääsyvaatimukset.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koulutus Force majeure -tilanteissa sekä mikäli 21 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista ilmoittautuneita on alle minimi-ryhmäkoon. Minimi-ryhmäkoko on peruskursseilla 4 henkilöä, vetäjä- ja ohjaajakoulutuksissa 8 henkilöä. Matka-, majoitus- tai muita välillisiä kuluja ei peruutustilanteessa korvata.