Palautumisen ryhmät

Palautuminen kuuluu kaikille - olitpa millaisessa elämäntilanteessa tai minkä ikäinen tahansa.

Palautuneen ihmisen olo on hyvä, myönteinen ja kykenevä. Arjen vaihtelevat tilanteet vaativat psyykkisiä ja fyysisiä voimavaroja, joita omassa arjessamme myös parhaamme mukaan lataamme. Kun ylikuormitumme tai alipalaudumme, saatamme kokea arkemme selviytymistaisteluksi erilaisten vaatimusten kanssa.

Vasta selviytymistilan yläpuolelle päästessämme voimme palautua. Palautuessa voimavaroja alkaa kerääntyä varastoon ja arki tuntuu tasapainoiselta. Voimavarojen ja kuormituksen tasapaino kestää ja joustaa elämäntilanteiden mukaan. Meidän on mahdollista säädellä vireystilaamme, koemme kiinnostusta asioihin ja toisiin ihmisiin. Meidän on myös helppoa viettää aikaa itsemme kanssa.

Palautumisen luontotuokiot pienyrittäjille

Hämeenlinna, Aulanko

  • päivämäärät julkaistaan lähipäivinä

Erityisesti pienyrittäjille suunnatut ohjatut luontotuokiot tarjoavat pienen irtioton arjesta ja ovat samalla viisaasti käytettyä arvokasta aikaa.

Pienyrittäjän päivät täyttyvät usein aikatauluista, monenlaisesta tekemisestä ja arkisesta suoriutumisesta. Kun laskeudut hetkeksi luonnon rytmiin ja otat etäisyyttä arkiseen ahertamiseen, teet tilaa luovuudelle, uusille ajatuksille ja näkökulmille. Niitähän yrittäjän työssä tarvitaan. Paras tekeminen todella syntyy olemisesta!

Luontotuokiot rakennetaan ammattitaitoisesti ja suunnitelmallisesti, soveltaen tutkittua tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä ihmisen fyysisestä ja psyykkisestä palautumisesta. Luontotuokion ajan ohjaaja kannattelee ryhmää, harjoitteita, vuorovaikutusta sekä aikataulua. Vaikka etenemme ryhmänä, jokainen saa keskittyä omaan olemiseensa ja harjoitukseensa. Sinun ei tarvitse tietää tai osata, eikä puhumispakkoakaan ole. Riittää että laitat itsesi etusijalle ja tulet paikalle avoimin mielin.

Jokaisen kerran sisältö on erilainen, joten varaa itsellesi hyvinvointi- ja palautumistuokioita koko syksylle! Yhdessä koetut harjoitteet myös jaetaan osallistujille, joten luontotuokioista saat eväitä myös elvyttämään jokapäiväistä yrittäjän arkea.

Hinta: 39 € / kerta (sis. alv) tai 3 kertaa 100 €

Osallistujamäärä: 5 - 15 hlö

Uusia avoimia palautumisen ryhmiä suunnitteilla.
Voit myös ottaa yhteyttä ja ehdottaa
sinulle mieleistä ryhmää.

Elina Lilja
työnohjaaja STOry, lyhytterapeutti, palautumisohjaaja

suuntana ratkaisut, voimavarat ja itsetuntemus

Puh. 040-503 3154
mielenliekki@gmail.com