Hyvinvoinnin koutsi -valmennus

Tavoitteita ja tekoja työhyvinvointisi tueksi

Mielen liekin Hyvinvoinnin koutsi -valmennus on suunnattu erityisesti sinulle, joka haluat kohentaa voimavarojasi vahvistamalla palautumistasi sekä työskentelemällä aktiivisesti hyvinvointiasi ja työkykyäsi tukevien ajatus- ja toimintamallien uudistamiseksi.

Valmennuksessa saat hyvinvointisi huoltamiseen uusia ratkaisun avaimia sekä ammattilaisen tuen suunnitelmalliseen muutoksen käynnistämiseen. Jaksamisen ja hyvinvoinnin tavoitteiden saavuttamista edistämme pienillä arjen valinnoilla ja helpoilla käytännön teoilla.

Valmennuksissa käytän vaihtelevia työmenetelmiä, jotka olen havainnut toimiviksi niin asiakkailleni kuin itselleni. Elän myös itse kuten valmennan. Omassa arjessani mielen hyvinvoinnin ja palautumisen ammattilaisena intohimoni on kehittää ja tutustua jatkuvasti myös itseeni tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti. Vuosien saatossa olenkin päivittänyt oman polkuni työelämän uuvuttamasta ylisuorittajasta hyvinvoivaksi ja elämäniloiseksi arjen auttajaksi. Nyt on minun vuoroni auttaa sinua!

Ottaisitko hyvinvointisi haltuun?

Erilaiset huolet, riittämättömyyden tunne, omat mitätöivät ajatukset ja paikallaan polkemisen kokemus voivat huomaamatta horjuttaa arjen virettä ja toimintakykyä. Jo pienillä ajattelu- ja toimintatapojen säädöillä voidaan saada aikaan suuria muutoksia. Kun arjen tasapaino löytyy, myös innostuminen ja onnistuminen palaavat. Erilaisiin työtehtäviin tarttuminen sujuu mutkattomasti ja energiaa jää myös mielekkääseen vapaa-aikaan.

Valmennuksen sisältö rakennetaan sinun tarpeesi ja valmennuksen laajuus huomioiden seuraavista teemoista:
  • Voimavaravarkaiden tunnistaminen ja kesyttäminen
  • Työelämää rajoittavien ajatusten, pelkojen tai epäonnistumisten purkaminen
  • Henkilökohtaiset ja ammatilliset vahvuudet
  • Omat arvot ja merkityksellinen arki
  • Voimavarojen vaaliminen ja palautumisen tarpeen tunnistaminen
  • Palautumisen kokonaisuus ja palautumisen taitojen vahvistaminen
  • Hyvinvointia tukevien rajojen tunnistaminen ja asettaminen
  • Motivaation herättäminen ja ylläpitäminen
  • Onnistumisten rakentaminen ja riittävyyden kokemus
  • Arjen sosiaaliset tukiverkostot

Hyvinvointi alkaa ajatuksista, tunteista ja teoista.
Valmistaudu siis voimaan hyvin ja hyppää mukaan valmennukseen!

Lisätietoa palvelusta

Hyvinvoinnin koutsi -palvelu on henkilökohtainen valmennuskokonaisuus työllisyyspalveluiden asiakkaalle, joka tarvitsee henkilökohtaista tukea ja ohjausta henkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvointinsa vahvistamiseksi ylläpitääkseen työkykyä sekä pysyäkseen työssä. Palvelu perustuu Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalveluiden määrittelemään palvelukuvaukseen ja sen maksaa asuinkuntasi: Hämeenlinna, Hattula tai Janakkala.

Valmennuksen kesto on yhteensä 5 - 15 tuntia 3 kuukauden aikana. Tapaamiset toteutetaan Mielen liekin tiloissa Hauholla tai luontoympäristössä Aulangolla. Erikseen sovittaessa tapaamisia voidaan järjestää myös etänä.

Elina Lilja
työnohjaaja & lyhytterapeutti

suuntana ratkaisut, voimavarat ja itsetuntemus

Puh. 040-503 3154
mielenliekki@gmail.com