Yin-joogaa

Hämeenlinnan seudulla

Rentouttavan yin-joogan avulla kehität läsnäoloa, rauhoitat hermostoa ja edistät sekä kehon että tunne-elämän tasapainoa. Yin-joogalle on ominaista lempeä ja hyväksyvä oleminen, ilman suorittamisen kokemusta. Yin-joogan asennot mukautetaan jokaisen keholle sopiviksi, joten tämä joogamuoto sopii erityisesti jäykille ja venyttelyä vältteleville!

Yin-joogatunti on nautinnollinen mahdollisuus levätä ja palautua arkikiireistä. Se helpottaa kireyksiä niin kehossa kuin mielessä. Yin-joogan asennot tuetaan hyvin ja ne kohdistuvat erityisesti selän ja lantion alueille. Yin-jooga sopii kaiken ikäisille ja -kokoisille, ilman notkeusvaatimuksia! Yin-joogatuntiin sisältyy myös hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus.

Yin-joogan kipinöitä

Yin-joogaa Mielen liekin malliin

Yin-joogaohjaajana olen suuntautunut meditatiivisiin, kehoa ja mieltä rauhoittaviin tuntikokonaisuuksiin, joihin kuuluvat muunneltavien asentojen lisäksi erilaiset kehon kuuntelu- ja hengitysharjoitukset. Kannattelen tuntia omalla rauhallisella olemuksellani ja äänelläni, jättäen tilaa myös hiljaisuudessa olemiselle.

Toteutan myös terapeuttisia tuntikokonaisuuksia, joihin yhdistyy kognitiivisia itsetuntemuksen äärelle johdattelevia harjoitteita, puhdistavaa kirjoittamista sekä teemaan sopivia viestikorttisarjoja.

Mielestäni paras osa yin-joogasta alkaa toteutua joogamaton ulkopuolella, kun opimme kuuntelemaan ja huomioimaan paremmin sekä itseämme että muita.