Hei yksinyrittäjä!

Miten hyödyt omaan työhösi liittyvästä työnohjauksesta?

Sinä olet oman työsi ja arkesi paras asiantuntija. Työnohjaajan tehtävä on vuorovaikutuksen ja työmenetelmien kautta tehdä näkyväksi erilaisia mahdollisuuksia, vaihtoehtoja sekä uusia näkökulmia.

Tarpeen mukaan työnohjaaja joko tukee tai haastaa, oivalluttaen uusiin toiminta- ja ajatusmalleihin sekä itsetuntemuksen äärelle. Tapaamisissa voimme esimerkiksi vahvistaa hyvinvointiasi, purkaa casework-tyyppisesti haastavia asiakastilanteita tai tukea yritystoiminnan kasvun tai muutoksen askeleita. Kyseessä on yksilöllinen tie, joka auttaa suunnan hahmottamisessa tai etenemisessä kohti toivottua suuntaa.

Työnohjaustapaaminen on avoin ja luottamuksellinen tila, jossa on mahdollisuus tutkiskella työssä esiintyviä ilmiöitä, tunteita ja kokemuksia. Työnohjauksen ilmapiiri on arvostava, oivalluttava ja voimavaroja vahvistava. Käännä haasteet mahdollisuuksiksi, kehitykseksi ja onnistumisiksi!

Hirvittääkö työnohjauksen hinta tai sitoutuminen?

Perinteisesti työnohjausta on totuttu pitämään palveluna, joka tukee keskisuurten ja suuryritysten työntekijöitä ja esimiehiä erilaisissa kehittämis- ja muutosprosesseissa. Työnohjaus onkin usein sekä prosessien keston että hinnoittelun näkökulmasta monien pienimpien yrittäjien saavuttamattomissa.

Haluan kantaa korteni kekoon, tuoden työnohjauksen myös pienimpien yritystoimijoiden saataville! Tarjoan juuri sinulle sopivan määrän tapaamisia joustavasti verkossa, työtilassani Hauholla tai sinun valitsemassasi paikassa. Tarjolla on myös ilta- ja lauantaiaikoja. Yrityksen työnohjauskulut ovat vähennyskelpoisia verotuksessa.

Erilaiset työelämän haasteet sekä henkisesti kestävän arjen edistäminen ovat erityisiä kiinnostuksen kohteitani. Omassa perheessäni asuu kaksi pienyrittäjää, joten yrittäjän arki iloineen ja haasteineen ovat itsellekin tuttuja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen toiminut pari vuosikymmentä henkilöstötehtävissä sekä kouluttajana it-alalla. Yrittäjyyden ohella työskentelen pienimuotoisesti henkilökohtaisena avustajana.

Ota ensimmäinen askel

Elina Lilja
työnohjaaja
ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Puh. 040-503 3154
mielenliekki@gmail.com

Yksinyrittäjän työnohjaus
alkaen 65 € / kerta (sis. alv)