Hei yksinyrittäjä!

Oletko koskaan pohtinut, miten voisit hyötyä työnohjauksesta?

Työnohjaus toimii kehityksen ja kasvun mahdollistajana, sujuvoittaen työtä ja vapauttaen tilaa tuottavan työn tekemiseen. Tarpeen mukaan työnohjaaja joko tukee tai haastaa, oivalluttaen uusiin toiminta- ja ajatusmalleihin sekä itsetuntemuksen äärelle. Tapaamisissa voimme esimerkiksi vahvistaa yrittäjän hyvinvointia, purkaa casework-tyyppisesti haastavia asiakastilanteita tai tukea yritystoiminnan kasvun tai muutoksen askeleita. Kyseessä on yksilöllinen tie, joka auttaa suunnan hahmottamisessa tai etenemisessä kohti toivottua suuntaa.

Työnohjaustapaaminen on avoin ja luottamuksellinen tila, jossa on mahdollisuus tutkiskella työssä esiintyviä ilmiöitä, tunteita ja kokemuksia. Työnohjauksen ilmapiiri on arvostava, oivalluttava ja voimavaroja vahvistava. Sinä itse olet oman työsi ja arkesi paras asiantuntija. Työnohjaajan tehtävä on vuorovaikutuksen ja työmenetelmien kautta tehdä näkyväksi uusia mahdollisuuksia, vaihtoehtoja sekä erilaisia näkökulmia. Käännä haasteet mahdollisuuksiksi, kehitykseksi ja onnistumisiksi!

Hirvittääkö työnohjauksen hinta tai sitoutuminen pitkään prosessiin?

Perinteisesti työnohjausta on totuttu pitämään palveluna, joka tukee keskisuurten ja suuryritysten työntekijöitä ja esimiehiä erilaisissa kehittämis- ja muutosprosesseissa. Työnohjaus onkin usein sekä prosessien keston että hinnoittelun näkökulmasta mm. yksinyrittäjien saavuttamattomissa. On aika tuoda työnohjauksen monet hyödyt myös pienimpien yritystoimijoiden saataville! Omassa taloudessani asuu kaksi yksinyrittäjää, joten yrittäjän arki iloineen ja haasteineen ovat itsellekin tuttuja.

Olen toiminut muutamia vuosia ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina ja havainnut monien asiakkaiden tulevan vastaanotolle pohtimaan työhön ja erilaisiin ammatillisiin muutoksiin liittyviä tilanteita. Ehkäpä parin vuosikymmenen kokemukseni henkilöstötehtävistä sekä it-alan koulutus- ja projektitehtävistä vetävät puoleensa näitä teemoja. Työelämän haasteet ja henkisesti kestävän arjen edistäminen ovatkin erityisiä kiinnostuksen kohteitani.

Jotta voisin laajentaa osaamistani ja palveluitani myös yritysasiakkaiden suuntaan, opiskelen parhaillaan työnohjaajaksi 2-vuotisessa koulutuksessa. Haluan tarjota yksilöllistä työnohjausta yksinyrittäjille sellaiseen hintaan, johon sinullakin on varaa! Tarjoan juuri sinulle sopivan määrän tapaamisia joustavasti etäyhteydellä, tarjolla myös ilta- ja lauantaiaikoja. Yrityksen työnohjauskulut ovat myös vähennyskelpoisia verotuksessa.

Ota ensimmäinen askel

Elina Lilja
työnohjaajaharjoittelija
ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Puh. 040-503 3154
mielenliekki@gmail.com

Yksinyrittäjän työnohjaus
65 € sis.alv (60 min.)