Hei yksinyrittäjä!

Miten voit hyötyä ulkopuolisesta työnohjauksesta?

Sinä olet oman työsi ja arkesi paras asiantuntija. Työnohjaajan tehtävä on vuorovaikutuksen ja työmenetelmien kautta tehdä näkyväksi erilaisia mahdollisuuksia sekä uusia näkökulmia.

Työnohjauksesta on apua yksinyrittäjälle esimerkiksi ajanhallintaan, jaksamiseen tai työhön liittyviin ihmissuhdeasioihin. Tarpeen mukaan työnohjaaja joko tukee tai haastaa, oivalluttaen uusiin toiminta- ja ajatusmalleihin sekä itsetuntemuksen äärelle. Kyseessä on yksilöllinen tie, joka auttaa sinua tilanteen hahmottamisessa tai etenemisessä kohti toivomaasi suuntaa.

Työnohjaustapaaminen on avoin ja luottamuksellinen tila, jossa on mahdollisuus tutkiskella työssä esiintyviä ilmiöitä, tunteita ja kokemuksia. Työnohjauksen ilmapiiri on arvostava, oivalluttava ja voimavaroja vahvistava. Käännä haasteet mahdollisuuksiksi, kehitykseksi ja onnistumisiksi!

Sinä päätät mihin sitoudut, eikä hintakaan hirvitä.

Perinteisesti työnohjausta on totuttu pitämään palveluna, joka tukee keskisuurten ja suuryritysten työntekijöitä ja esimiehiä erilaisissa kehittämis- ja muutosprosesseissa. Työnohjaus onkin usein sekä prosessien keston että hinnoittelun näkökulmasta pienyrittäjän saavuttamattomissa.

Haluan kantaa korteni kekoon, tuoden työnohjauksen myös pienimpien yritystoimijoiden saataville! Tarjoan juuri sinulle tarpeellisen määrän tapaamisia joustavasti verkossa, työtilassani Hauholla tai sinun valitsemassasi paikassa. Tarjolla on myös ilta- ja lauantaiaikoja. Yrityksen työnohjauskulut ovat vähennyskelpoisia verotuksessa.

Erilaiset työelämän haasteet sekä henkisesti kestävän arjen edistäminen ovat erityisiä kiinnostuksen kohteitani. Omassa perheessäni asuu kaksi pienyrittäjää, joten yrittäjän arki iloineen ja haasteineen ovat itsellekin tuttuja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen toiminut pari vuosikymmentä henkilöstötehtävissä sekä kouluttajana it-alalla. Yrittäjyyden ohella työskentelen pienimuotoisesti henkilökohtaisena avustajana.

Ota ensimmäinen askel

Elina Lilja
työnohjaaja
ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Puh. 040-503 3154
mielenliekki@gmail.com

Yksilötyönohjaus
alkaen 65 € / kerta (sis. alv)

Varaa helposti tästä

Valitse ensin palvelukategoria (tapaaminen Hauholla tai verkossa), palvelu (työnohjaus tai lyhytterapia) ja klikkaa sopiva aika kalenterista.