Tilausryhmät

Hämeenlinnan seudulla ja verkossa ympäri Suomen

Tilaa kehon ja mielen hyvinvointia työpaikalle, kokouspäivän virkistäväksi ohjelmaksi tai yhdistyksen tapahtumaan. Tilausryhmille suunnatut palvelumme sopivat säännölliseksi työkykyä ylläpitäväksi liikuntahetkeksi, kertaluontoiseen lajitutustumiseen tai virkistys- ja työhyvinvointipäivän yhteyteen. Palvelumme kruunaa ammattitaitoinen, ihmiset ilolla ja valolla kohtaava ohjaus. Toteutamme ohjauksia toiveidenne mukaan noin 100 kilometrin säteellä Hämeenlinnasta sekä etänä ympäri Suomen.

Tutustu myös yksityistunteihimme.

Asahi-terveysliikunta

Asahi-tunti on erityisesti niska-hartiaseudulle ja selän alueelle keskittyvää kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Helpot, seisaaltaan tehtävät liikesarjat toteutetaan rauhallisesti hengityksen rytmissä, omaa kehoa kuunnellen. Niveliä notkistava ja arjen kuormituksesta palauttava tunti sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Asahi-tuntiin voidaan sisällyttää loppurentoutus.

  • Suositeltu kesto: 30 - 60 minuuttia
  • Hinta: alkaen 150 € + alv

Metsämieli

Metsämieli-tuokio johdattelee luonnon inspiroimaan läsnäoloon. Ohjatut harjoitteet vahvistavat voimavaroja ja palautumista. Metsämieli muotoutuu monenlaisiksi kokonaisuuksiksi eri ikäisille kohderyhmille. Toteutus on mahdollista niin luontoympäristössä kuin sisätiloissakin.

Tilauksesta myös Metsämieli-vetäjäkoulutuksia ja peruskursseja!

  • Suositeltu kesto: 30 - 90 minuuttia
  • Lisäpalvelut: Luonnosta kehon ja mielen hyvinvointia -luento.
  • Hinta: alkaen 180 € + alv

Rentoutus ja mindfulness

Rentoutustunti on kokonaisvaltainen palautumistuokio ilman kehoa venyttäviä asentoja. Ohjatut hengitys- ja mielikuvaharjoitukset, oman kehon kuuntelu ja tietoisen läsnäolon taidot vahvistavat palautumista ja puhdistavat haitallisen stressin vaikutuksia kehosta ja mielestä.

  • Suositeltu kesto: 30 - 60 minuuttia
  • Hinta: alkaen 150 € + alv

Yin-jooga

Yin-joogatunti on nautinnollinen mahdollisuus levätä ja palautua arkikiireistä. Se helpottaa kireyksiä niin kehossa kuin mielessä. Yin-joogan asennot tuetaan hyvin ja ne kohdistuvat erityisesti selän ja lantion alueille. Yin-jooga sopii kaiken ikäisille ja -kokoisille, ilman notkeusvaatimuksia! Yin-joogatuntiin sisältyy myös hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus.

  • Suositeltu kesto: 60 - 90 minuuttia
  • Hinta: alkaen 180 € + alv