Ilmoittautumislomake

Metsämieli-ohjaajakoulutus (2 op), 2 lähipäivää + ennakko- ja välitehtävät

Koulutuksen hinta: alk. 390 e (kts. koulutuksen valinta)

Metsämieli-ohjaajakoulutus (2 op) on tarkoitettu mm. valmennus-, opetus-, sote- tai matkailupalveluiden ammattilaisille, jotka haluavat hyödyntää Metsämieli-menetelmää monipuolisesti omassa työssään.

Koulutuksen pääsyvaatimuksena on luontoalan koulutus/vahva kokemus tai psyykkisen hyvinvoinnin koulutustausta. Metsämieli-vetäjäkoulutuksen käyminen ensin on suositeltavaa, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta luontoympäristössä.

Koulutuksessa perehdymme tutkittuun tietoon luonnon hyvinvointivaikutuksista, mielentaitoihin, Metsämieli-menetelmän taustoihin sekä harjoitteiden ohjaamiseen.

Osallistujat saavat omaan käyttöönsä Metsämieli-kirjan pdf-versiona, Metsämieli-harjoitekokoelman sekä laajan dropbox-aineistokansion. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen sekä pätevyyden ohjata kaikkia Metsämieli-harjoitteita (siemen-, taimi- ja puu-tasot). Koulutus antaa myös eväitä omien voimavarojen huoltamiseen. Metsämieli-ohjaaja saa halutessaan yhteystietonsa näkyville metsamieli.fi -sivuston ohjaajalistalle.

Valitse koulutus*
Vapaamuotoinen hakemusteksti*

Ilmoittajan tiedot

Nimi*
Yritys tai yhteisö
Katuosoite*
Postinumero ja toimipaikka*
Puhelin*
Sähköposti*
Lisätietoja esim. laskutusta varten
Huomioitava erityisruokavalio
Haluan vastaanottaa Mielen liekin uutiskirjeitä ja tarjouksia.
*Olen tutustunut varaus- ja peruutusehtoihin.
Peruutusehdot
https://www.mielenliekki.fi/peruutusehd..

Varmista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt pakolliset kentät. Onnistuneen lomakkeen lähetyksen päätteeksi näet näytöllä Kiitos ilmoittautumisestasi -viestin.