Metsämieli-ohjaajakoulutus - tutustu ja ilmoittaudu

Metsämieli- ohjaajakoulutuksessa perehdyt luonnon hyvinvointivaikutusten hyödyntämiseen, mielentaitojen merkitykseen arjessa sekä Metsämieli-menetelmän soveltamiseen ja harjoitusten ohjaamiseen. Koulutuksessa saat eväitä omien voimavarojesi huoltamiseen sekä konkreettista osaamista Metsämieli-harjoitusten hyödyntämiseksi osana omaa työtäsi esim. vapaaehtoistoimintaan, kuntoutus- ja valmennusalalle, kasvatus- ja opetusalalle, ohjelmapalveluihin tai matkailutuotteisiin.

Osallistujat saavat omaan käyttöönsä Metsämieli-harjoitekokoelman sekä laajan dropbox-aineistokansion. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen sekä oikeuden Metsämieli-menetelmän (kaikki harjoitetasot) käyttämiseen omassa työssä ja markkinoinnissa. Metsämieli-ohjaaja saa halutessaan yhteystietonsa näkyville metsamieli.fi -sivuston ohjaajalistalle.

Lue ohjaajakoulutukseen osallistuneiden kokemuksia:
https://www.mielenliekki.fi/ohjaajakoul..

Koulutuksen kesto

Koulutuskokonaisuuteen kuuluu 2 lähipäivää sekä ennakko- ja jatkotehtävät. Koulutuksen laajuus on 2 opintopistettä.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on paikkakunnasta riippuen 390 - 460 euroa. Katso tarkemmat hintatiedot koulutuksen valinnan yhteydessä. Mahdolliset ruokailu- ja yöpymiskustannukset tulevat koulutuksen hinnan päälle.

Koulutuksen pääsyvaatimukset

Koulutus/kokemus (vähintään jokin seuraavista)
Luontoalan koulutus tai pitkäaikainen vapaaehtoistyö luontotoiminnan parissa
Psyykkisen hyvinvoinnin koulutustausta (esim. kasvatus/opetusala, sosiaali- ja terveydenhuolto)
Metsämieli-peruskurssin ja/tai vetäjäkoulutuksen suorittaminen

Osallistujan tulee perehtyä Metsämieli-menetelmän perusteisiin ennen koulutusta (tarkemmat ohjeet koulutuksen infokirjeessä).

Osallistujalta edellytetään riittäviä fyysisiä ja psyykkisiä valmiuksia: Rauhallinen 2 - 3 kilometrin kävely ja seisahtelu luonnossa sujuu ponnistuksitta. Osallistujalla on jaksamista vuorovaikutukseen, arvostavaan keskusteluun, kuuntelemiseen ja keskittymiseen.

Ilmoittautuminen

Valitse koulutus*
Vapaamuotoinen hakemusteksti*
Osallistujan nimi*
Yritys tai yhteisö
Katuosoite*
Postinumero ja toimipaikka*
Puhelin*
Sähköposti*
Lisätietoja esim. laskutusta varten
Huomioitava erityisruokavalio
Haluan vastaanottaa Mielen liekin uutiskirjeitä ja tarjouksia.
*Olen tutustunut varaus- ja peruutusehtoihin.
Peruutusehdot
https://www.mielenliekki.fi/peruutusehd..

Varmista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt pakolliset kentät. Onnistuneen lomakkeen lähetyksen päätteeksi näet näytöllä Kiitos ilmoittautumisestasi -viestin.