Asiakaskokemuksia

Metsämieli-vetäjäkoulutuksesta

Tosi mukava kokonaisuus teoriaa ja käytäntöä, varsinkin näin tiiviiseen toteutukseen nähden. Ihana kouluttaja joka loi itse myös ryhmään kivan tunnelman. Metsämielestä saa todella helposti käyttöön otettavan palvelun monelle ohjelma/elämys/hyvinvointi -palveluyrittäjälle tai itse matkailukohteelle.
Tiivis, mutta silti rentouttava koulutuskokonaisuus. Vaikka asiaa oli paljon, niin silti oli aikaa keskustelulle. Kouluttaja oli erittäin asiantunteva.

20.4.2024 Kuopio

Miellyttävä kouluttaja, rauhallinen ja asiantunteva. Huumoria unohtamatta.

Koko koulutus oli ihan huippu!

12.4.2024 Turku

Elina oli ihanan rauhallinen ja maadoittunut kouluttaja! Hän osaa asiansa ja hehkuu Metsämieltä.

13.9.2023 Lahti

Kannattaa osallistua koulutukseen jo oman itsensä takia. Koulutuksesta saa työkaluja omaan arkeen. Suosittelen koulutusta erityisesti luontohoivayrittäjille ja hoivatyöntekijöille.

2.6.2023 Imatra

Tiivis ja asiantunteva paketti. Koulutuksessa oli hyvä meininki. Sain työkaluja itselleni oman hyvinvoinnin lisäämiseen ja mahdollisesti myös työhön.

Koulutuksessa oli innostava ja hyvä ilmapiiri. Suosittelen koulutusta erityisesti työhyvinvoinnin tukemiseen.

27.5.2023 Lahti

Koulutuspäivä oli todella onnistunut kokonaisuus! Kouluttajan läsnäolo ja kyky luoda turvallinen ja hyväksyvä tunnelma on ainutlaatuinen. Ihana nähdä että hän kuplii iloa ja innostusta opettamansa asian äärellä. Valtaisa kiitos! Tämä päivä oli minulle enemmän kuin osasin odottaa.

Koulutus oli innostava, kiinnostava, antoisa ja virkistävä. Sain paljon eväitä omaan elämään ja tulevaan työhön. Porukka oli aivan huippu!

15.4.2023 Varkaus

Koulutus oli hyvin suunniteltu kokonaisuus niin ulkona kuin sisällä tehtävän toteutuksen osalta.

31.3.2023 Hämeenlinna

Täydellinen kokonaisuus. Ihana yhdistelmä tietoa ja harjoitusten tuomaa luontokokemusta!

21.5.2022 Hämeenlinna

Ihana, iloinen, avoin ja erittäin ammattitaitoinen kouluttaja. Hyvä koulutus. Monenlaisia ajatuksia ja ideoita lähti matkaevääksi. Kiitos!

Harjoitteet metsässä olivat mukavat, luento-osuus oli hyvä ja kattava.

8.4.2022 Salo

Elina on kouluttajana vakuuttava, innostava, kuunteleva, arvostava ja rauhallinen. Luentomateriaali jatko-ohjeineen vaikuttaa erinomaiselta ja huolella laaditulta.

19.11.2021 Hämeenlinna

Astu sinäkin Metsämieliselle polulle ja ilmoittaudu mukaan Elinan Metsämieli® -vetäjäkoulutukseen!