Asiakaskokemuksia

Metsämieli-peruskurssista

Metsämieli-peruskurssi antoi iloa ja voimaa arkeen. Sain itselleni keinoja havainnoida ja vähentää työn aiheuttamaa kuormitusta. Enää se ei vie niin paljon omia voimavaroja ja pystyn taas paremmin nauttimaan työstäni lasten kanssa. Huomasin mikä on tärkeää. Huomasin mistä kaikesta voin ja saan olla kiitollinen.

L.H.

Asiakaspalvelu ja asiakkaista huolenpito on erinomaista. Kurssin sisältö on hyvä ja kouluttaja inspiroiva!

R.H.

Metsämieli-peruskurssi on hyvin tiivis paketti täsmällisesti ja tarkan harkinnan jälkeen pureskeltua tietoa ja harjoitteita. Koen kurssin varsin hyödylliseksi matkalla kohti suurempaa ymmärrystä luonnon ja harjoitteiden suomista mahdollisuuksista hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta oppia kokemuksellisesti näin upeaa aihepiiriä. Kiitos hyvästä ohjauksesta!

L.Y.

Luonnon hyvinvointihyötyjä olin jo omin päin huomannut ja nauttinut niistä. Nyt oli hyvä saada vahvistusta ja lisää tietoja asiantuntijalta. Olen todella tyytyväinen tähän kurssiin!!

C.V.

Metsämieli-peruskurssi selkeytti minulle sen, mitä Metsämielellä tarkoitetaan ja pääsin kokeilemaan sitä harjoitusten kautta. Kiinnostukseni Metsämieleen kasvoi entisestään ja aion perehtyä siihen enemmän jatkossa, mahdollisesti hakeudun jatkokoulutuksen pariin.

Luonto on ollut minulle harrastus ja luonnossa olemiseen ja siellä tekemiseen on liittynyt usein vahvasti tavoitteellisuus ja harrastuksessa kehittyminen. Oivalsin Metsämieli-kurssin aikana, että luontoon voi mennä myös ilman tavoitteita ja kehittymispaineita. Se taitaa olla tällä hetkellä juuri se, mitä tarvitsen hektiseen ja kiireiseen arkeeni.

S.J.

Tykkäsin suunnattomasti kurssin materiaalista ja kouluttajasta. Elina puhui selkeästi ja rauhallisesti. Kiitos kurssista!

S.S.

Satsaa sinäkin omaan hyvinvointiisi ja ilmoittaudu mukaan Elinan Metsämieli-peruskurssille!