Asiakaskokemuksia

Metsämieli®-peruskurssista

Tämä koulutus on tullut elämässä sellaiseen kohtaan, että on tarvinnut pysähtymistä ja luontoon menemistä, jotenkin sinne omille juurilleen palaamista. Harjoitteet olivat ihanat ja Elinalla on hyvin lempeä ääni, joka tuudittaa keskittymään. Kokonaisuus oli todella upea!

Suosittelen kurssia kaikille, jotka kaipaavat yhteyttä - ehkä yhteyttä itseensä ja samalla luontoon.

Laura R.

Kiinnostava kurssi, joka herätti miettimään sekä itseä että omaa ympäristöä. Suosittelen osallistumaan kurssille, kun olo on rauhaton ja tuntuu, että tarvitsee arkeen jotain erilaista.

Asta K.

Kiitos erittäin innostavasta ja hyvästä peruskurssista! Oivalluksena tuli, ettei tarvitse olla suorittaja, vaan omassa tahdissa kokea luonto ja siitä voimaantuminen. Ja että muutamakin minuutti auttaa stressitason laskuun.

Suosittelen kurssia kaikille, jotka kaipaavat arkeensa rauhoittumista ja mielen hallintaa.

Katja H.

Peruskurssi on hyvä mahdollisuus tutustua aiheeseen toiminnallisesti ja omatoimisesti. Se on hyvä teko itsellesi ja luonnossa toteutettuna se vahvistaa omaa luontosuhdettasi, antaa mahdollisuuden pysähtymiselle, pohdinnalle.

Kurssi vahvisti ajatuksiani siitä, että luontoympäristö on itselleni erityinen paikka tietoisen läsnäolon harjoittamiseen ja rauhalliset kävelyt itsekseni harjoitteiden tuella virkistävät ja ilahduttavat minua.

Marjaana A.

Kurssi oli kokonaisuutena äärimmäisen miellyttävä ja jo pelkästään kouluttajan ääni terapeuttinen. Suosittelen koulutusta kaikenlaisille ihmisille, joilla on mielenkiinto luontoyhteyden parantamiseen ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen luonnon kautta kokien.

Kaisa K.

Kurssi oli hyvä johdanto luonto-hyvinvointiaiheeseen ja itsetutkiskeluun. Hyödyt ovat omalla kohdallani olleet konkreettisia. Olen pystynyt rauhoittamaan mieleni, mikä on johtanut siihen, että saan aikaan enemmän. Aiemmin minulla meni aikaa asioiden pyörittelyyn mielessäni.

Marja Y.

Tälle kurssille kannattaa osallistua! Verkkokurssi oli todella hyvä ja helppo tapa tehdä harjoitukset ja tulla kuulluksi itselleen. Ohjatut mielen metsähetket olivat ihania kokemuksia. Ne vahvistivat metsäkokemusta ja irti päästämistä omista arkiajatuksista. Ohjaus oli lempeää ja positiivisuutta vahvistavaa.

Päivi K.

Minulla luonto on jo aiemmin ollut hyvinvoinnin tukena, mutta koulutus antoi tähän vahvistusta. Aloitusluento oli aivan ihana, se sai todella metsämieleni innostumaan! Sain erilaista oppia ja ihan itseäni varten. Suosittelen muillekin.

Merja H.

Tämä kurssi on antanut itselleni paljon enemmän kuin odotin! Kannattaa ehdottomasti osallistua!

Maria S.

Lempeä, selkeä ja innostava kokonaisuus ja kouluttaja. Sopivassa suhteessa tietoa ja käytännönharjoituksia. Kiitos paljon tästä kokemuksesta!

Suvi K.

Mielestäni kurssi oli hyvin onnistunut. Ohjaaja Elina on rauhoittavaa kuunneltavaa niin livenä kuin tallenteillakin. Harjoitteissa jätetään sopivasti tilaa eikä kiirehditä seuraavaan. Valmiiksi nauhoitettujen tallenteiden kuunteleminen sopii hyvin omiin aikatauluihin. Suosittelen ehdottomasti tätä kurssia myös muille.

Lotta H.

Asiakaspalvelu ja asiakkaista huolenpito on erinomaista. Kurssin sisältö on hyvä ja kouluttaja inspiroiva!

Riina H.

Metsämieli-peruskurssi antoi iloa ja voimaa arkeen. Sain itselleni keinoja havainnoida ja vähentää työn aiheuttamaa kuormitusta. Enää se ei vie niin paljon omia voimavaroja ja pystyn taas paremmin nauttimaan työstäni lasten kanssa. Huomasin mikä on tärkeää. Huomasin mistä kaikesta voin ja saan olla kiitollinen.

Laura H.

Metsämieli-peruskurssi on hyvin tiivis paketti täsmällisesti ja tarkan harkinnan jälkeen pureskeltua tietoa ja harjoitteita. Koen kurssin varsin hyödylliseksi matkalla kohti suurempaa ymmärrystä luonnon ja harjoitteiden suomista mahdollisuuksista hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta oppia kokemuksellisesti näin upeaa aihepiiriä. Kiitos hyvästä ohjauksesta!

Leena Y.

Luonnon hyvinvointihyötyjä olin jo omin päin huomannut ja nauttinut niistä. Nyt oli hyvä saada vahvistusta ja lisää tietoja asiantuntijalta. Olen todella tyytyväinen tähän kurssiin!!

Christina V.

Metsämieli-peruskurssi selkeytti minulle sen, mitä Metsämielellä tarkoitetaan ja pääsin kokeilemaan sitä harjoitusten kautta. Kiinnostukseni Metsämieleen kasvoi entisestään ja aion perehtyä siihen enemmän jatkossa, mahdollisesti hakeudun jatkokoulutuksen pariin.

Luonto on ollut minulle harrastus ja luonnossa olemiseen ja siellä tekemiseen on liittynyt usein vahvasti tavoitteellisuus ja harrastuksessa kehittyminen. Oivalsin Metsämieli-kurssin aikana, että luontoon voi mennä myös ilman tavoitteita ja kehittymispaineita. Se taitaa olla tällä hetkellä juuri se, mitä tarvitsen hektiseen ja kiireiseen arkeeni.

Satu J.

Tykkäsin suunnattomasti kurssin materiaalista ja kouluttajasta. Elina puhui selkeästi ja rauhallisesti. Kiitos kurssista!

Sari S.

Satsaa sinäkin omaan hyvinvointiisi ja ilmoittaudu mukaan Elinan Metsämieli-peruskurssille!