Asiakaskokemuksia

Metsämieli-ohjaajakoulutuksesta

Tämä koulutus antaa taitoja henkilökohtaiseen kasvuun ja omien vahvuuksien tuntemiseen. Opittuja taitoja voi hyödyntää omassa ammatissa muiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä saamaan aikaan positiivisia vaikutuksia elämässäsi oleviin ihmisiin.

Sain koulutuksesta itselle ja asiakkaita varten keinoja löytää luontoyhteys ja hoitaa omaa mieltä.

Pieni ryhmä mahdollisti hyvin avoimet keskustelut ja ajatusten vaihdon. Salliva ja turvallinen ilmapiiri, jossa pystyi olemaan oma itsensä.

Suosittelen koulutusta kenelle tahansa, joka ohjaa työssään ja haluaa syventää ohjausosaamistaan. Ei tarvitse olla eränkävijä tai luontotuntija ottaakseen Metsämieli-menetelmä haltuun.

28.10.2023 - 29.10.2023 Nurmijärvi

Kokonaisuudessaan mainio koulutus, innostava ja ammattitaitoinen. Vaikutuin kouluttajan paneutumisesta ja etukäteisvalmisteluista.

Koulutuksessa päästiin käsittelemään asioita syvällisesti. Meillä oli mukavan pieni ja sosiaalinen ryhmä. Opettaja oli huippu, läsnäoleva ja rauhallinen - juuri sopiva Metsämieleen.

Elina on huippu osaaja ja opettaja. Antaa tilaa, tuo asiat mitkä pitää opettaa ja nivoo teorian hienosti käytäntöön.

Kokonaisuus oli hyvä! Riittävästi teoriaa ja sopivasti ulkona oloa. Koulutuksesta saa toisenlaista näkökulmaa metsäilyyn sekä hyviä vinkkejä arkeen sekä itselle että ryhmiin. Suosittelen koulutusta oman itsensä etsijälle, metsässä viihtyjälle ja uutta suuntaa hakevalle.

10.10.2023 - 26.10.2023 Hämeenlinna

Koulutus oli kokonaisuutena todella laadukas. Kouluttajan persoona, ohjaaminen ja kokemus täydensivät kokemusta.

Todella hyvä yhdistelmä luentoja ja käytännön harjoittelua. Pidin kovasti kurssin rakenteesta. Alustuksen jälkeen pääsimme opettajan ohjaukseen ja sitten itse kokeilemaan. Toisella kerralla oli hyödyllistä päästä niin monen kurssilaisen ohjaukseen, se oli opettavaista ja kiinnostavaa. Luennot olivat selkeitä eivätkä venyneet liian pitkiksi, jolloin niihin pystyi keskittymään. Ilmapiiri oli koko kurssin ajan lämmin ja toisia arvostava. Kiitos selkeästä ja ammattitaitoisesta sekä hauskasta kurssista Elinalle!

Koulutuksesta sai hyödyllistä, innostavaa tietoa ja osaamista omaan käyttöön sekä hyödynnettäväksi erilaisten ryhmien ohjaamiseen erilaisilla teemoilla. Koulutusajan harjoitukset ja harjoittelu jo itsessään lisäsivät hyvinvointituntemuksia. Kokemuksellinen oppiminen auttoi sisäistämään ohjauksen, jolloin on helpompi tarttua itsenäiseen ohjaukseen koulutuksen jälkeen.

Rento ja osallistava koulutus, jossa kunnioitettiin ja arvostettiin jokaista osallistujaa, erilaisista lähtökohdista huolimatta.

Hyvä koulutus ja inspiroiva ilmapiiri!

1.4.2023 - 22.4.2023 Nurmijärvi

Osallistujamäärä oli pieni ja intiimi, tämä sopi hienosti käsillä olevaan aiheeseenkin. Isossa koulutusryhmässä olisi saattanut jäädä jotain kysymättä tai sanomatta. Kiitos aidosta ja ihmisläheisestä koulutuksesta!

3.9.2022 - 24.9.2022 Nurmijärvi

Todella hyvä kokonaisuus ja rauhallinen ilmapiiri!

Loistava kokonaisuus ja innostava ilmapiiri.

Avoin, rohkaiseva ilmapiiri. Asiantunteva, ihana kouluttaja.

18.9.2021 - 9.10.2021 Nurmijärvi

Astu sinäkin Metsämieliselle polulle ja ilmoittaudu mukaan Elinan Metsämieli® -ohjaajakoulutukseen!