Asiakaskokemuksia

Metsämieli-ohjaajakoulutuksesta

Koulutus oli kokonaisuutena todella laadukas. Kouluttajan persoona, ohjaaminen ja kokemus täydensivät kokemusta.

Todella hyvä yhdistelmä luentoja ja käytännön harjoittelua. Pidin kovasti kurssin rakenteesta. Alustuksen jälkeen pääsimme opettajan ohjaukseen ja sitten itse kokeilemaan. Toisella kerralla oli hyödyllistä päästä niin monen kurssilaisen ohjaukseen, se oli opettavaista ja kiinnostavaa. Luennot olivat selkeitä eivätkä venyneet liian pitkiksi, jolloin niihin pystyi keskittymään. Ilmapiiri oli koko kurssin ajan lämmin ja toisia arvostava. Kiitos selkeästä ja ammattitaitoisesta sekä hauskasta kurssista Elinalle!

Koulutuksesta sai hyödyllistä, innostavaa tietoa ja osaamista omaan käyttöön sekä hyödynnettäväksi erilaisten ryhmien ohjaamiseen erilaisilla teemoilla. Koulutusajan harjoitukset ja harjoittelu jo itsessään lisäsivät hyvinvointituntemuksia. Kokemuksellinen oppiminen auttoi sisäistämään ohjauksen, jolloin on helpompi tarttua itsenäiseen ohjaukseen koulutuksen jälkeen.

Rento ja osallistava koulutus, jossa kunnioitettiin ja arvostettiin jokaista osallistujaa, erilaisista lähtökohdista huolimatta.

Hyvä koulutus ja inspiroiva ilmapiiri!

1.4.2023 - 22.4.2023 Nurmijärvi

Osallistujamäärä oli pieni ja intiimi, tämä sopi hienosti käsillä olevaan aiheeseenkin. Isossa koulutusryhmässä olisi saattanut jäädä jotain kysymättä tai sanomatta. Kiitos aidosta ja ihmisläheisestä koulutuksesta!

3.9.2022 - 24.9.2022 Nurmijärvi

Todella hyvä kokonaisuus ja rauhallinen ilmapiiri!

Loistava kokonaisuus ja innostava ilmapiiri.

Avoin, rohkaiseva ilmapiiri. Asiantunteva, ihana kouluttaja.

18.9.2021 - 9.10.2021 Nurmijärvi

Astu sinäkin Metsämieliselle polulle ja ilmoittaudu mukaan Elinan Metsämieli® -ohjaajakoulutukseen!