Mielen metsähetket

etäohjattuna sinun lähimetsässäsi

Mielen metsähetket kutsuvat sinut nimensä mukaisesti mieli edellä metsään, itsetuntemuksen ja hyvän olon äärelle. Koe oma lähiluontosi uudella tavalla ja löydä ohjatuista harjoitteista avartavia näkökulmia arkeesi.

Luontoympäristön tutkituista hyvinvointivaikutuksista, hermostoa rauhoittavista ja terapeuttisista ominaisuuksista puhutaan paljon. Moni kuitenkin kokee, että asia avautuu konkreettisesti vasta ohjatun kokemuksen kautta. Metsähetket tarjoavat arjen avaimia tärkeisiin aiheisiin, mm. läsnäolon lisäämiseen, itsemyötätunnon kasvattamiseen, omien tunteiden ja tarpeiden kuulosteluun sekä omien muutostoiveiden ja tavoitteiden työstämiseen. Hyödynnä teemoista juuri sinua kiinnostavat joko live-ohjauksina tai tallenteina.

Mielen metsähetket suunnittelee ja toteuttaa lyhytterapeutti ja Metsämieli-kouluttaja Elina Lilja. Niiden sisältö pohjautuu Metsämieli-hyvinvointimenetelmään sekä luontoympäristöön sovitettuihin ratkaisukeskeisiin ja lyhytterapeuttisiin harjoitteisiin. Mielen metsähetkien tallenteet ovat myös osa suosittua Metsämieli-peruskurssiamme!

Kuuntele lyhyt luontorentoutus -tallenne!

Mielen metsähetket - live

  • Toteutus: sinun lähimetsässäsi
  • Kesto: noin 60 minuuttia
  • Hinta: 12,50 €/kerta

Helppokäyttöisen etäyhteyden avulla toteutetussa metsähetkessä sinun ei tarvitse puhua tai näyttää kasvojasi. Voit keskittyä itseesi ja omaan kokemukseesi. Metsähetken päätteeksi on mahdollisuus halutessaan jakaa kokemuksia muiden kanssa.

Metsähetkeä varten tarvitset nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen (+ kuulokkeet), istuinalustan sekä sään mukaiset, riittävän lämpimät ulkoiluvarusteet. Toteutusympäristöksi sopii pienikin lähimetsä, metsäinen kaupunkipuisto tai jopa oma metsäinen pihapiiri.