Ilmoittautumislomake

Metsämieli-vetäjäkoulutus (1 op), 1 lähipäivä + ennakko- ja jatkotehtävät

Koulutuksen hinta: alk. 220 e (kts. koulutuksen valinta)

Metsämieli-vetäjäkoulutus on tarkoitettu mm. ohjelma-, ja tapahtumapalvelujen tuottajille, hyvinvointivalmentajille, opettajille ja ohjaajille, eräoppaille ja muille ammattiryhmille, jotka haluavat hyödyntää Metsämieli-harjoituksia omassa työssään. Koulutuksen pääsyvaatimuksena on luonto- tai ohjelmapalveluiden vahva kokemus, soveltuva harrastustausta tai muun alan soveltuva koulutus.

Koulutuksessa keskitymme harjoitteiden taustoittamiseen, ohjaamisen harjoitteluun sekä kunkin omiin vahvuuksiin perustuvan tuoteaihion suunnitteluun. Metsämieli-menetelmään tutustuminen oman hyvinvointisi näkökulmasta on suositeltavaa aloittaa erillisellä Metsämieli-peruskurssilla.

Osallistujat saavat käyttöönsä Metsämieli-harjoitekokoelman sekä dropbox-aineistokansion. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen sekä pätevyyden ohjata siemen- ja taimitason Metsämieli-harjoitteita. Koulutus antaa myös valmiuksia Metsämieli-ohjaajakoulutukseen hakeutumiseksi. Metsämieli-vetäjä saa halutessaan yhteystietonsa näkyville metsamieli.fi -sivuston ohjaajalistalle.

Lue vetäjäkoulutukseen osallistuneiden kokemuksia:
https://www.mielenliekki.fi/vetajakoulu..
Valitse koulutus*
Vapaamuotoinen hakemusteksti*

Ilmoittajan tiedot

Nimi*
Yritys tai yhteisö
Katuosoite*
Postinumero ja toimipaikka*
Puhelin*
Sähköposti*
Lisätietoja esim. laskutusta varten
Huomioitava erityisruokavalio
Haluan vastaanottaa Mielen liekin uutiskirjeitä ja tarjouksia.
*Olen tutustunut varaus- ja peruutusehtoihin.
Peruutusehdot
https://www.mielenliekki.fi/peruutusehd..

Varmista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt pakolliset kentät. Onnistuneen lomakkeen lähetyksen päätteeksi näet näytöllä Kiitos ilmoittautumisestasi -viestin.