Asiakaskokemuksia

ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta

Elinalle on helppo puhua vaikeistakin asioista. Hän huomioi hienosti niin tilanteen kuin asiakkaan persoonallisuuden. Sain lyhytterapiasta hyviä työkaluja, joita voin käyttää hyödyksi itsetuntemuksen kehittämisessä sekä läsnäolon lisäämisessä.

- MH -

Elina on asiantunteva, sopivan empaattinen ja miellyttävä ihmisen kohtaaja. Mieleeni jäi erityisesti Elinan ohjaamat, arvokkaat konkreettiset harjoitukset, jotka olen ottanut voimavarapankkiini arjen ja opintojen hurjaan myllytykseen. Kiitos Elina!

- Opiskelija -

Elinalle oli helppo puhua. Hän osasi esittää kysymyksiä, jotka auttoivat oivaltamaan, mihin asioihin kannattaa keskittyä parisuhteessa. Tapaamisten välillä oli tehtäviä, joka osoitti pienten tekojen ja ajatusten muutoksen voiman. Uskomattoman voimakas vaikutus oli Elinan tapaamisella ja menetelmillä!

- Meirami -

Olen elänyt kuudella eri vuosikymmenellä, maailma on muuttunut suuresti matkani varrella. Olen kantanut olkapäät etukumarassa taakkoja mukanani, haitallisia, opittuja toimintatapoja, turhaa painolastia asioista, ihmisistä, tunteista, joilla ei olisi pitänyt olla minulle minkään sorttista merkitystä alun perinkään. Kuinka helppoa onkaan heitellä reppuunsa lisää kiviä painoksi pohtimatta mitä repussa jo on, saati mitä sinne kannattaa lisää laittaa. Itseään ja omaa toimintaansa olisi useinkin syytä tarkastella tarkemmin. En vain osannut. Tunteiden tunnistaminen, hyväksyminen, uuden rakentaminen - en uskonut osaavani.

Muutaman sielua ravisuttavan tapaamiskerran jälkeen huomasinkin, että minulla olikin työkalut omasta takaa, tarvitsin vain opastusta niiden käyttöön. Reppuni on edelleen täynnä, nyt siellä on luottamusta tulevaan, siihen että osaan ja pystyn toimimaan itseni parhaaksi, aurinkoa, jonka näen nyt kirkkaana, iloa ja naurua, jotka tulevat luonnostaan. Repussa on myös itkua, surua, hiukan huoltakin, koska niitä elämässä aina on. Ne eivät kuitenkaan pyyhkäise minua mukanaan rantakalliolta, vaan saavat odottamaan auringon vuoroa luottavaisin mielin. Sanoinkin Elinalle eräässä tapaamisessa, että tämä ratkaisukeskeinen lyhytterapia oli kuin hyppy laiturilta syvään päähän, mutta luotin siihen, että pääsen pinnalle, että minut opetetaan uimaan. Pinnalla ollaan, suosittelen tätä terapiamuotoa ja lämminhenkistä ja ammattitaitoista Elinaa kaikille.

- MK -

Lyhytterapeutin vastaanottoni Hauholla ja etänä palvelee tiistaista lauantaihin, sovittaessa myös ilta-aikoja.

Elina Lilja
puh. 040-503 3154

Sähköinen ajanvaraus