Asiakaskokemuksia

ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta

Elina osaa avata lukkoja lempeällä ja luotettavalla tavalla. Hän ylläpitää positiivista otetta, joka luo uskoa että kaikki järjestyy.

Suosittelen tutustumaan lyhytterapiaan matalalla kynnyksellä, uskon sen sopivan kenelle vaan erilaisissa elämäntilanteissa.

- Tuula -

Lyhytterapia auttoi selvittämään ja jäsentämään omia ajatuksia nykytilanteesta. Valmiiden ratkaisujen sijaan tulin kuulluksi ja sain lempeää kannustusta. Kokemus oli hyvä.

Suosittelen lyhytterapiaa hänelle, joka ei löydä omin avuin ratkaisua tai ulospääsyä jostakin elämäntilanteesta.

- Leena -

Elina on ihmisenä ihanan avoin ja positiivinen ammattilainen, joka osaa tarttua puheestasi siihen olennaiseen, jonka tarkoitus tulla esille.

Elämän ei tarvitse olla henkisesti rankkaa, omia ajatusmallejaan voi muuttaa ja siihen ei välttämättä tarvita vuosien terapiaa. Olen saanut lyhytterapiasta ymmärrystä ja tukea tunnetaitoihin sekä toimimiseen vastuullisena aikuisena, sen sijaan, että reagoisin ja toimisin entisten tunnekokemusten kautta.

Lyhytterapiaa kannattaa ehdottomasti kokeilla! Haittaa siitä ei ole ja parhaimmillaan se muuttaa elämäsi.

- Virve -

Jokaisella tapaamisella koen tulleeni kuulluksi ja ymmärretyksi ilman tuomitsemista, oli käsiteltävä aihe miten arkaluontoinen tahansa. Jokaisella käyntikerralla lähdin kohti kotia uusien ajatusmallien ja näkökulmien kanssa.

Viiden käyntikerran aikana kirkkain konkreettinen oivallus oli se, että minun ei tarvitse omassa elämässäni seurata valmista polkua, vaan voin rakentaa oman näköiseni reitin määränpäähän. Kivikot, tiheät kuusikot, kauniit niityt ja polulta poikkeamiset ovat kaikki enemmän kuin okei.

- Laura -

Elinalle on helppo puhua vaikeistakin asioista. Hän huomioi hienosti niin tilanteen kuin asiakkaan persoonallisuuden. Sain lyhytterapiasta hyviä työkaluja, joita voin käyttää hyödyksi itsetuntemuksen kehittämisessä sekä läsnäolon lisäämisessä.

- MH -

Elina on asiantunteva, sopivan empaattinen ja miellyttävä ihmisen kohtaaja. Mieleeni jäi erityisesti Elinan ohjaamat, arvokkaat konkreettiset harjoitukset, jotka olen ottanut voimavarapankkiini arjen ja opintojen hurjaan myllytykseen. Kiitos Elina!

- Opiskelija -

Elinalle oli helppo puhua. Hän osasi esittää kysymyksiä, jotka auttoivat oivaltamaan, mihin asioihin kannattaa keskittyä parisuhteessa. Tapaamisten välillä oli tehtäviä, joka osoitti pienten tekojen ja ajatusten muutoksen voiman. Uskomattoman voimakas vaikutus oli Elinan tapaamisella ja menetelmillä!

- Meirami -

Olen elänyt kuudella eri vuosikymmenellä, maailma on muuttunut suuresti matkani varrella. Olen kantanut olkapäät etukumarassa taakkoja mukanani, haitallisia, opittuja toimintatapoja, turhaa painolastia asioista, ihmisistä, tunteista, joilla ei olisi pitänyt olla minulle minkään sorttista merkitystä alun perinkään. Kuinka helppoa onkaan heitellä reppuunsa lisää kiviä painoksi pohtimatta mitä repussa jo on, saati mitä sinne kannattaa lisää laittaa. Itseään ja omaa toimintaansa olisi useinkin syytä tarkastella tarkemmin. En vain osannut. Tunteiden tunnistaminen, hyväksyminen, uuden rakentaminen - en uskonut osaavani.

Muutaman sielua ravisuttavan tapaamiskerran jälkeen huomasinkin, että minulla olikin työkalut omasta takaa, tarvitsin vain opastusta niiden käyttöön. Reppuni on edelleen täynnä, nyt siellä on luottamusta tulevaan, siihen että osaan ja pystyn toimimaan itseni parhaaksi, aurinkoa, jonka näen nyt kirkkaana, iloa ja naurua, jotka tulevat luonnostaan. Repussa on myös itkua, surua, hiukan huoltakin, koska niitä elämässä aina on. Ne eivät kuitenkaan pyyhkäise minua mukanaan rantakalliolta, vaan saavat odottamaan auringon vuoroa luottavaisin mielin. Sanoinkin Elinalle eräässä tapaamisessa, että tämä ratkaisukeskeinen lyhytterapia oli kuin hyppy laiturilta syvään päähän, mutta luotin siihen, että pääsen pinnalle, että minut opetetaan uimaan. Pinnalla ollaan, suosittelen tätä terapiamuotoa ja lämminhenkistä ja ammattitaitoista Elinaa kaikille.

- MK -

Lyhytterapeutin vastaanottoni Hauholla ja etänä palvelee tiistaista lauantaihin, tarjolla myös ilta-aikoja. Tule keskustelemaan jonottamatta!

Elina Lilja
puh. 040-503 3154

Sähköinen ajanvaraus