Yksityistunnit

Hämeenlinnan seudulla ja etänä ympäri Suomen

Toiveiden mukaan toteutettu yksityistunti mahdollistaa yksilölliset tarpeet huomioivan ohjauksen ja etenemisen juuri sinulle sopivassa rytmissä. Yksityistunti sopii uuden lajin kokeiluun tai säännölliseksi viikoittaiseksi kehon ja mielen liikuntatuokioksi. Varaa ikioma tunti tai kokoa tuttavapiiristä enintään 4 henkilön ryhmä. Yksityistunnit voidaan toteuttaa toiveiden mukaan kotonasi, ulkona, UiskoGymillä tai etänä.

Tutustu myös yritysten ja yhteisöjen tilausryhmiin.

Asahi-terveysliikunta

Asahi-tunti on erityisesti niska-hartiaseudulle ja selän alueelle keskittyvää kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Lempeät, helpot liikesarjat toteutetaan rauhallisesti hengityksen rytmissä, omaa kehoa kuunnellen. Niveliä notkistava ja arjen kuormituksesta palauttava tunti sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Asahi-tuntiin voidaan sisällyttää loppurentoutus.

  • Tunnin kesto: 45 - 60 minuuttia
  • Hinta: 50 € / kerta (max. 4 hlö) + mahdolliset matkalisät ja tilavuokrat

Metsämieli

Metsämieli-tuokio johdattelee luonnon inspiroimaan läsnäoloon. Ohjatut harjoitteet vahvistavat voimavaroja ja palautumista. Metsämieli muotoutuu monenlaisiksi kokonaisuuksiksi eri ikäisille osallistujille. Toteutus on mahdollista niin luontoympäristössä kuin sisätiloissakin.

  • Tunnin kesto: 60 - 75 minuuttia
  • Hinta: 90 €/kerta (max. 4 hlö) + mahdolliset matkalisät ja tilavuokrat

Rentoutus ja mindfulness

Rentoutustunti on kokonaisvaltainen palautumistuokio ilman kehoa venyttäviä asentoja. Ohjatut hengitys- ja mielikuvaharjoitukset, oman kehon kuuntelu ja tietoisen läsnäolon taidot vahvistavat palautumista ja puhdistavat haitallisen stressin vaikutuksia kehosta ja mielestä.

  • Tunnin kesto: 45 - 60 minuuttia
  • Hinta: 60 €/kerta (max. 4 hlö) + mahdolliset matkalisät ja tilavuokrat

Yin-jooga

Yin-joogatunti on nautinnollinen mahdollisuus levätä ja palautua arkikiireistä. Se helpottaa kireyksiä niin kehossa kuin mielessä. Yin-joogan asennot tuetaan hyvin ja ne kohdistuvat erityisesti selän ja lantion alueille. Yin-jooga sopii kaiken ikäisille ja -kokoisille, ilman notkeusvaatimuksia! Yin-joogatuntiin sisältyy myös hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus.

  • Tunnin kesto: 60 - 75 minuuttia
  • Hinta: 60 €/kerta (max. 4 hlö) + mahdolliset matkalisät ja tilavuokrat

Matkalisät

5 - 10 km / 10 €
10 - 20 km / 20 €
20 - 30 km / 30 €

Tilavuokra

Uisko Gymin tiloissa pidettävistä tunneista veloitetaan salin kertamaksu 5 €/hlö muilta kuin kuukausikorttilaisilta.

Maksuvälineet

Maksuksi käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit, Mobilepay, Smartum mobiilimaksu, Edenred mobiilimaksu, Epassi mobiilimaksu