Varaus- ja peruutusehdot

Mielen metsähetket

Mielen liekki noudattaa Mielen metsähetkien myynnissä seuraavia varaus- ja peruutusehtoja.

Ilmoittautuminen

Mielen metsähetkiin ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella verkkosivujen kautta. Samalla lomakkeella on mahdollista ilmoittaa mukaan myös ystäviä. Ilmoittautuminen on sitova.

Asiakas vahvistaa ilmoittautumisen maksamalla osallistumismaksun ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksaminen

Asiakas maksaa osallistumismaksun ilmoittautumisen yhteydessä Mielen liekin tilille: FI93 7997 7997 0298 92. Osallistumismaksusta asiakas saa kuitin sähköpostitse, kun maksu näkyy tilillä.

Mielen liekillä on oikeus peruuttaa osallistuminen, mikäli maksu ei näy tilillä kolmen pankkipäivän kuluessa ilmoittautumisen vastaanottamisesta.

Peruuttaminen

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumisen yhteydessä valittua metsähetken ajankohtaa voi vaihtaa yhden kerran, kun siirtopyyntö tehdään vähintään vuorokautta ennen valitun metsähetken ajankohtaa.

Ilmoittautuneella on oikeus lähettää tilalleen toinen henkilö, mikäli hän on itse estynyt osallistumasta metsähetkeen.

Mielen liekki ei vastaa maksetun osallistumisen käyttämättä jättämisestä.

Osallistuminen

Metsähetket toteutetaan helppokäyttöisellä Whereby-etäyhteydellä, joka toimii nettiyhteyden kautta mobiililaitteilla. Asiakas saa viimeistään metsähetkeä edeltävänä päivänä sähköpostiin toimintaohjeet sekä linkin kuvallisiin Whereby-käyttöohjeisiin.

Mielen liekki ei vastaa asiakkaan mobiililaitteen käyttöön tai asetuksiin liittyvistä ongelmista tai nettiyhteyden katkeilusta aiheutuvista haitoista.