Ilmoittautumislomake

Mielen metsähetki

Hinta: 12,50 e/henkilö/kerta

Mielen metsähetket kutsuvat sinut nimensä mukaisesi mieli edellä metsään, itsetuntemuksen ja hyvän olon äärelle. Koe oma lähiluontosi uudella tavalla ja löydä ohjatuista harjoitteista avartavia näkökulmia arkeesi.

Luontoympäristön tutkituista hyvinvointivaikutuksista, hermostoa rauhoittavista ja terapeuttisista ominaisuuksista puhutaan paljon. Moni kuitenkin kokee, että asia avautuu konkreettisesti vasta ohjatun kokemuksen kautta. Metsähetket tarjoavat arjen avaimia tärkeisiin aiheisiin, mm. läsnäolon lisäämiseen, itsemyötätunnon kasvattamiseen, omien tunteiden ja tarpeiden kuulosteluun sekä omien muutostoiveiden ja tavoitteiden työstämiseen. Valitse teemoista juuri sinua kiinnostavat ja tule mukaan kokeilemaan!

Helppokäyttöisen etäyhteyden avulla toteutetussa metsähetkessä sinun ei tarvitse puhua tai näyttää kasvojasi. Voit keskittyä itseesi ja omaan kokemukseesi. Metsähetken päätteeksi on mahdollisuus halutessaan jakaa kokemuksia muiden kanssa.

Metsähetkeä varten tarvitset nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen (+ kuulokkeet), istuinalustan sekä sään mukaiset, riittävän lämpimät ulkoiluvarusteet. Toteutusympäristöksi sopii pienikin lähimetsä, metsäinen kaupunkipuisto tai jopa oma metsäinen pihapiiri.

*
la 13.11.2021 klo 12 - 13: voimavarat ja jaksaminen
la 18.12.2021 klo 10 - 11: muutostoiveet ja tavoitteet
la 8.1.2022 klo 12 - 13: tekemisen ja olemisen tasapaino
la 19.2.2022 klo 12 - 13: voimavarat ja jaksaminen
Tarjouskoodi

Osallistujien tiedot

Ilmoittajan nimi*
Puhelin*
Sähköposti*
Ilmoitan mukaan myös ystävän. Täydennä nimi ja sähköposti
Ilmoitan mukaan toisenkin ystävän. Täydennä nimi ja sähköposti
Haluan vastaanottaa Mielen liekin uutiskirjeitä ja tarjouksia.
*Olen tutustunut varaus- ja peruutusehtoihin.
Peruutusehdot
https://www.mielenliekki.fi/peruutusehd..

Vahvista ilmoittautumisesi maksamalla osallistumismaksu Mielen liekin tilille: FI93 7997 7997 0298 92. Maksukuitti lähetetään sinulle sähköpostitse, kun maksu näkyy tilillä.

Varmista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt pakolliset kentät. Onnistuneen lomakkeen lähetyksen päätteeksi näet näytöllä Kiitos ilmoittautumisestasi -viestin.