Hyvinvoinnin palaset

Yksilöllisiä askeleita vahvempaan hyvään oloon

Yhteisellä matkallamme tutustumme uusilla näkökulmilla arkeesi ja hyvinvointitottumuksiisi. Vahvistamme yhdessä sitä mikä arjessasi jo toimii ja kokeilemme uutta tarpeidesi mukaan. Kantavia teemoja voivat olla mm. voimavarojen ja jaksamisen tukeminen, stressinhallinta sekä arjen arvot. Vahvistamme itsetuntemustasi sekä niitä valintoja ja päämääriä, jotka auttavat sinua eteenpäin.

Valmentavien, ratkaisukeskeisten keskustelujen avulla voimme mm. syventää tietoisuutta tunteitasi ja tarpeitasi, vahvistaa hyvää arkea sekä tutkiskella mahdollisia rajoittavia uskomuksia itsestäsi ja kyvyistäsi. Luottamuksellisen vuorovaikutuksen tukena käytämme oivalluttavia kehon ja mielen harjoitteita, joiden avulla etenet hyvinvointisi polulla kohti tavoitettasi, sinulle sopivan kokoisin askelin.

Tukenasi on Elina - iloinen ja innostava hyvän olon ammattilainen, jonka vahvuuksiin kuuluu laaja osaaminen keho-mielen hyvinvoinnista sekä monipuoliset työmenetelmät, myös luontopainotteisina versioina. Elinan erikoisosaamista ovat mm. voimavarojen tukeminen, jaksamisen ja palautumisen vahvistaminen, arjen hallintaan ja hyvinvointiin liittyvissä muutostavoitteissa tukeminen sekä itsetuntemuksen ja tunteiden parissa työskentely.

Lue lisää palveluntarjoajasta.

Hyvinvoinnin palaset -palvelumme perustuu Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalveluiden määrittelemään palvelukuvaukseen. Palvelun maksaa Hämeenlinnan kaupunki (mukana myös Hattula ja Janakkala) ja se on tarkoitettu tueksi polullesi kohti työtä tai opintoja. Yhteistyömme kesto on 6 tuntia 2 kuukauden aikana.

Sisältö suunnitellaan yksilöllisesti palvelemaan juuri sinun tarpeitasi. Henkilökohtaiset tapaamiset toteutetaan tiloissamme Hauholla, helppokäyttöisellä etäyhteydellä tai sovittaessa ulkona luontoympäristössä.

Katso esittelyvideo.

Ota yhteyttä

Elina Lilja
lyhytterapeutti & työnohjaaja

040-503 3154
mielenliekki@gmail.com