Hyvinvoinnin palaset

Yksilöllisiä askeleita kohti sinun
hyvinvointisi kokonaisuutta

Yhteisellä matkallamme avarrat tietoisuutta itsestäsi sekä arkisista hyvinvointitottumuksistasi. Vahvistamme yhdessä sitä mikä arjessasi jo toimii ja kokeilemme uutta tarpeidesi mukaan. Kantavia teemoja voivat olla mm. voimavarojen tukeminen, stressinhallinta sekä arjen arvot ja niiden mukaisten, sinua ravitsevien valintojen vahvistaminen.

Valmentavien, ratkaisukeskeisten keskustelujen avulla voimme mm. tutkiskella tunteitasi ja tarpeitasi, uudistaa näkökulmia hyvään arkeen sekä purkaa rajoittavia uskomuksia itsestäsi ja kyvyistäsi. Luottamuksellisen vuorovaikutuksen tukena käytämme oivalluttavia kehon ja mielen harjoitteita, joiden avulla etenet hyvinvointisi polulla kohti tavoitettasi, sinulle sopivan kokoisin askelin.

Tukenasi on Elina - iloinen ja innostava hyvän olon ammattilainen, jonka vahvuuksiin kuuluu laaja osaaminen keho-mielen hyvinvoinnista sekä monipuoliset työmenetelmät, myös luonnon inspiroimina versioina.

Lue lisää palveluntarjoajasta.

Hyvinvoinnin palaset -palvelumme perustuu Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalveluiden määrittelemään palvelukuvaukseen. Palvelun maksaa Hämeenlinnan kaupunki ja se on tarkoitettu tueksi polullesi kohti työtä tai opintoja. Kuukauden kestävän yhteistyömme aikana tapaamme erikseen sovittuina ajankohtina 1,5 tuntia/viikko.

Sisältö suunnitellaan yksilöllisesti palvelemaan juuri sinun tarpeitasi. Henkilökohtaiset tapaamiset toteutetaan tiloissamme Hauholla, helppokäyttöisellä etäyhteydellä tai sovittaessa ulkona luontoympäristössä.

Ota yhteyttä

Elina Lilja

040-503 3154
mielenliekki@gmail.com